Drunken sailor!

hej!
Helgen har varit väldigt kul. Lagom fylla men jävligt dålig koll ändå. Fredags körde vi fest på skolan. Och jag var ganska störd hela kvällen. Stod o trodde att jag kunde blåsa upp rök till stjärnorna? say what?  Vi hade först en brudförfest med en massa gamla dängor. Det var värsta draget och en del däckade eftersom. Jag drog vidare till liewen som är en bit ifrån dom andra elevhemmen. Där gick vi lös med "what shall we do with the drunken sailor" som i detta fall kasnke var jag själv:) Jag spelade med flaskor på bordet och använde kökslampan som crasch. Blev dock tillsagd men jag svinade på rejält det är ganska kul att göra det ibland. Kom i säng vid 6 tiden på morgonen.

Lördagen var det uppsala som gällde. Det var finbesök också av kära bror, martin o beijan. Först var jag hos madde på förfest med sen blev det utgång med bror o de andra. det var mkt trevligt. var på Birgel Jarl. ett ganska okej ställe. Tog en svindyr taxi tillbaka hit sen också. Men jag fick nog valuta för pengarna iaf:) wild ass!

Har precis spelat badminton med grannen och jag vann givetvis i en stenhård femsetare. Han var nog ganska knäckt att få stryk och jag är en ganska dålig vinnare. Men yeah yeah
Nu är det dags för musik dvd i aulan. Blir nog ngt bra!


If you never try
you never know
just what you are


Peace


Say what?

Hej!
Idag är en sån dag inte mycket stämmer. Sånt är det ibland och dety är väl bara på ett sätt att gilla läget:) Vi har haft ensemble hela dagen idag. Gick verkligen inte bra för mig. Måste repa massa i helgen så jag kan lite fler saker på måndag. Usch känner en liten press på mig och jag vet inte om jag pallar den precis nu.

Ikväll blir det lugnt, det är eg 80-tals fest. Fast jag vet inte om jag känner för det.  Vi får se. Jag kommer nog givetvis kolla dit en svänga. Vill bara vara lite glad o uppåt. Imornn är det klassfest inne i uppsala. Det ska jag orka med iaf.

Vi var på jazz spelning igår. Det var mycket trevligt, hela klassen var där på pub 19. Det är ett väldigt gemytligt litet jazzställe. Ska nog dit på tisdag igen:)

 Om jag nu skulle försöka ta tag i mig själv o vända dagen till det positiva istället.


Kiss the time
That goes away
Cause it's just another day
You will lose it anyway




Peace

Walking!

Hej!
Sitter här o funderar över musikens mysteri. Det finns så jäkla många skalor o skit man ska hålla koll på. Det är inte helt lätt. I måndags började vi med jazz och där har vi stimbas nummer ett, walking! Fy fan säger jag till dagens baslektion. Där hamnade jag med skägget i brevlådan.(Fast jag har ju inget, men principen) Precis när man tror att man lärt sig något och är ganska bra kommer det ngt nytt som totalt vänder på kunskapen till totalt ovetande. Blää. Jag vill bara kunna saker på en gång. Nu får jag verkligen öva stenhårt om jag överhuvudtaget ska hänga med på lektionerna i fortsättningen.

Det fixar sig, det gör det alltid. ´

Imorrn blir det uppsala, vi ska kolla på en spelning med sångläraren. Det blir nog bra!

Nu blir det aktivitet i gympasalen. Var o lirade basket i måndags, lite små jobbigt. vet inte vad det blir ikväll men trött ska jag bli i alla fall. Sen blir det Mia o clara på bielke:) Yeeeesaaah
What ya packing friendaah?

From a great height




Rephelg!

Hej!
Jag har alltså varit i falköping i helgen. Fast fy fan vad jag mår dåligt varje gång jag kommer dit. Jag drabbas av någon slags ångest som inte går bort förrän jag åker därifrån. Det är inte där jag vill vara. Man åker hem för att repa men det vore fan så mycket roligare om man kunde repa här i uppsala eller Oslo. Nångång måste det bli så. Här på skolan finns det  allt man behöver!

Vi började spåna på lite nytt i helgen o Smulan hade en kanon låt:) Det känns direkt att det blir en hit. Massa eloge att du alltid får ihop det så förbannat bra! Som sagt det var verkligen ett kärt återseende också. Man går omkring på dagarna och försöker hitta något eller någon som kan likna det starka vänskapsband man har.Men när man är med Smulan förstår man att det är ingen idé. För det finns inga som förstår varandra bättre. Det var skitjobbigt att åka ifrån varandra igen. Jag har kommit på att mitt liv inte är lika funktionellt utan soulmate vid min sida. Nästa anhalt blir barcelona tillsammans:)

Jag ändrade min låt igår. Först var det en dänga men jag vill inte ha det så. Ändrade ackordföljden lite.Skrev nästan klart en text också. Ska försöka göra färdigt den tills nästa rep.

Nu blir det basket i gympasalen. Skönt att svettas ut helgens gifter:)


I wanna be irreplaceable
I wanna be of use
I wanna be functional
I wanna give you peace

image29

Peace

Scatter!

God kväll!
Direkt till vädret, det förekommer lokala regnskurar.

Lite tråkigt så vi ska ha filmkväll. Det är ju iofs postivt. Är så jäkla trött bara. Det har varit en ganska hård vecka. Vi hade en extra gehörslektion idag. Jag fick verkligen skrattanfall som hette duga. Vi skulle sjunga i våra skalor. Och det låter så kul när vi ska göra stora hopp. För det är en tjej som bara velar mellan tonerna och jag kunde verkligen inte hålla mig. Tårarna bara spruta och Tessan blev knallröd i fejjan och då gick det inte att kontrollera. Det lät ju inte bra när jag sjöng heller, med skrattet i halsen hele tin. Dom lektionerna är så roliga. För alla är svintrötta o fattar inget.

Var ute o sprang en jäkla svänga igår,  7 km. Jag trodde aldrig att orken skulle finnas där. Men jag fick någon slags överenergi o var nästan inte trött efteråt. Så gött ba. Sen var det dags att kolla på Mia o Clara. Dom är otroligt bra. Lite onsdags nöje! homän sa bonnen o sparka av sig stövlarna samtidigt som katten sket i mjölka 


Fan vad jag är glad att jag kom in här tillslut:)


In my place

image55

Peace


Snart repdags

Hej!
Idag har vi kört helklass och repar på våra afrikanska låtar som vi ska spela upp på fredag. Det är ganska kul. Lite konstiga takter o så men de börjar redan låta bra:)
Igår hade vi spelning på uppsala folkhögskola. De gick bra, men publiken kunde varit roligare. Men vi körde på ändå:)
Det jobbigaste var ju givetvis att köra o bära alla grejor. Är så less på det nu.

Har precis haft baslektion och det gick bra idag, andra lektioner har jag mest suttit o varit tög. Men nu börjar noterna lossna så det är väl det som gör det hela lite enklare:)

Det blir hemfärd på fredag. Det ska bli skönt. Känns som det är dags att träffa familjen lite och my lovely band som är bäst! Vilken kramkalas det blir.´Smulan min käraste vän, vilket återseende!

Nu ska jag ut o springa. Ska bli gött!

Har varit snusfri i 2 veckor nu, fast fan vad tråkigt det är utan det. Jag var så nära att ta en i förrgår. Men icke, jag lyckades stå emot. Tack för det.

Feels as if  I'm sensing you

image51

Peace

Slottsfest o annat galenskap!

Hej!
Helgen har varit mycket bra. I fredags var det dags för slottsfest. Vi på musiklinjen stod för underhållningen. Det var mycket uppskattat att dansa till live musik. Våran ensemble körde 7 låtar. Varav 5 st var blues. Sen hade vi repat in tainted love och heya också. Jag sjöng på heya och det blev ett jävla drag. Jag tog tag i micken och sa att nu får det var slut på blues skiten nu kör vi lite drag. Min lärare höll på att tappa hakan när jag hånade bluesen:) Men va fan gör det:) Alla började tok dansa. Så det var så jäkla kul. Rap är nog min grej.. SLASH not där också.

Alexandra och jag hade nog det mest flummigaste nummret också under kvällen. Vi körde smoke on the water, jag lira elgitarr och hon bas o sång. Det var grymt. Mitt solo gick ganska bra. Vi hade repat tre ggr samma dag, så jag är helt klart nöjd.
Efter slottet fortsatte festen ett himla tag. Vi startade WBBC (wik beatboxclub) Det var skitkul vi stod ute i en ring o beatboxa i två timmar sen var det några som turades om att battla. Det var grymt kul. Lisa var bäst för att hon rappade på skånska( Fan vad du röker vad är du söker) Underbart.
Det blev ju lite kallt att vara ute så vi drog igång bastun o satt där till sex på morgonen. Mycket lyckad kväll.


I lördags var det uppsala som gällde. Jag var seeeevintrött. Fast jag härdade och tog tag i supen igen. Vi var o kollade på två band. Det var okej. Stämplade ut ganska tidigt, somnade på golvet hos Alexandra efter en mycket intressant tennismatch på ballkongen.
-Jag säger pass..
-På vadå, på den här?
-Nej på att fatta!

Imorgon är det spelning inne i uppsala på en skola där. Ska bli sköj. Vi kör helgrupp denna vecka så på fredag blir det en spelning till:) Det är möe nu, fast det är underbart kul hele tin:)

Ikväll ska jag spela min bas o gitarr läxa o skriva färdigt texten till min låt. Eftersom det är rep i helgen...ahhhh. Jag vill att det ska vara freeeedag nu.


With you around it makes me smile



Proviva ?r g?tt ba

Peace


Bakom en sten!

Hej!
Igår spenderade jag tid bakom en sten! (lisa kommer in o analyserar det jag just skrivit och kommer fram till att det var fint sagt)
Clarsan var inne en svänga hos mig igår. Vi fick för oss att byra strängar på gitarren. Vi skruvade loss en,ångrade oss och började spela istället. 
Jag var även och beundrade våra grafikverk igårkväll. Det blev ascoolt. Ska rama in några och sätta upp i rummet! Sen har konstnärerna som bo i vårat hus gjort svinballa tavlor. Jag ska fråga om jag får ta med mig några sen!

Nu ska vi se här då, idag är en sådan dag då man är lite diffus. Jag tycker det är rätt gött o bara va ibland. Ganska chill dag annars,med  musikhistoria och teori. Våran lärare Klasse är så skön alltså. Han slänger in så roliga kommentarer i undervisningen. "treklangsackord bygger ju på varandra, men det spelar fan ingen roll vart ni lägger dom"

Som sagt jag måste plugga som bara den ikväll. För att få lite helhet över kvint cirkeln o dylikt. Måste också göra  min basläxa. Det blir även lite rep ikväll. Oj stimmigt. Men på fredag är det spelning och jag kanske ska sjunga heya (outcast)


working keeps me sane I know


Peace



Piggsvin!

Hello!
Det är måndag är jag är så otrolig pigg. Vi har spelat hela dagen, men jag är inte det minsta trött. Kan bero på en nykter helg och att jag inte snusar. Första dagarna var svinjobbiga. Men jag mår så himla bra utan det. Så jag tror faktiskt inte att jag kommer börja igen. Inte som det känns nu!

Det har varit en kanon helg med frida i sthlm. Vi har spelat spelat spel, käkat massa gott. Och snackat en massa! Kändes riktigt bra o göra det. Vi var på stan i går och jag handlade lite kläder inför slottsfesten på fredag. en klänning ett par silvriga leggins. Köpte även en scarf. Plus ett halsband för tio spänn:) Så jag fyndade lite. det blir kul. Sen fikade jag med frida, johanna o min kusin emma. På ett ställe som hette sthlm kaffe med mjölk. Det var mysigt.

Nu ska jag iväg o träna lite. Det behövs.  Sen blir det nog filmkväll eftersom vädret inte är så bra!

Möööp...snart rephelg. Längtar sååå att!


Can anybody fly this thing

Peace