Det rullar

Helloooo!
Noll koll, när fan blev jag ett parasoll? Lite så känns det!
Bra skit på jobbet idag, det är en rolig tjej som har värsta dialekten. jag får säga va stup i kvarta. Fast vi garvar hela tiden, för hon fattar inte mig heller ibland. Kul att flumma lite på jobbet. Går alltid lite lättare då:)Ska festa med jobbarkompisar till helgen. En som fyller 25. Kan nog bli bra serru. 

Kommer hem nästa vecka och stannar 6 dagar. Kommer nog bli lite rastlös. Elin ska åka till sälen och jag vill givetvis åka med. fast ekonomin suger just nu. Får väl bli hemma. Vill gå på nån ball fest. Syrran kommer hem också, får hänga lite med henne då. Ska bli gött o komma hem o hämta saker. Göra mitt tråkiga rum lite ball! En fia touch behövs därinne kan jag lova.

Miss my soulmates, ankan, pär och johan saknar jag grymt mkt, fast det är inget annat än att härda. Hoppas ni har det bra. För det har verkligen jag. 
Är grymt sugen på att spela. Får nog ta med mig gitarren. Köpa med massa go mat o laga köttfärssås, som man kan ha i smidiga lunchlådor. Jag är sannerligen en husmor innerst inne. fast den sidan har lagt av sig lite nu. Men det kommer! Orkar inte vara så redig hela tiden. Här är mottot fortfarande just do whaaaevva whenevvaa. Sköja inte, det är precis så jag lever. Det är rätt gött faktiskt!

Peace



Mest fest!

Hola!
Oh when the saints, underbar bit. En såndär dänga man knäpper med fingrarna och rycker på axlarna. Fast igår körde jag lös totalt till gatumusikanter som lirade den på dragspel och saxofon.

Det har varit en hård helg igen. Körde stenhårt i fredags, det är då alla kör järnet. Så även jag, var ute på ett ställe som heter yatzy. Där hade dom soffor. Behöver inte säga mer än så:) Whaaaevvaaa! Igår var det också ball, gick in på en pub med Mangan som hette blind pig. Tog en öl och lyssnade på blues musik. Vad man än vill göra här så finns det möjligheter till det. Jag trivs så bra här. Struntar i att åka hem nästa helg. Kommer ju ändå på påsk, så det får räcka med en hemvisit.

Nu ska jag gå ut en svänga på stan, tur att det är brille väder idag. Vad skulle jag ha gjort utan dom idag:) Bra helg rakt av helt enkelt!

Peace

Övertid o så

Hej!
Nu är det mycket jobb, fast det är ju ändå därför jag är här;) Jobbat över igår och idag, kör lite imorrn också. Blir så förbannad på en surkärring på jobbet ba. Jag får onda ögat hela tiden, fast jag är svinbäst. Det är väl det som retar henne. Usch, fy fan hon har säkert varit där hela sitt liv o kan varenda hylla utantill. WORD!

Annars då, jo det går bra. Imorrn är det helg och då ska jag festa lite. Har träffat roliga folk från jobbet så det kanske blir utgång med dom. Det är kul på jobbet ändå, när man kan tjöta skit med lite fölk. Är ju inte så van vid det. Börjar komma in i norskan lite nu. Fast allt hänger jag inte med på, då säger jag att dom ska chilla lite.

Kommer hem nästa helg och även påsk, som är en väldgt bra högtid. Kommer sakna martina lite då, det är ju ändå våran speciella högtid. Känns inte som det är ett måste att åka hem, fast jag måste hämta lite mer grejor. I helgen måste jag ut o äventyra lite här. Sådär nånting, nu får det vara bra!

Peace


OSLO

Då var man i stadsbo nu då. Kommer genast att tänka på en sketch vi gjorde i åttan. Bonn o stadt. Den var svingrym!

Jag trivs som fan här verkligen. Bor på svenska föreningen i ett dubbelrum, med lars. Han är reko. Gött o få ner rumskostnaden lite! Jobbet går galant, inte världens roligaste jobb men säg ett som är! Stämmningen är go här. Inga problem om man lyssnar på när norskar snackar. Förstår allt mer men i lunchrummet får jag nog skärpa mig lite. Fattar ju noll ibland!

Det känns underbart att jag har börjat ett nytt kapitel. Har inte den minsta hemlängtan. Var iofs lite tufft att va själv i början. Fast alla är så öppna o goa här så man kommer in it ganska snabbt.

En liten uppdatering så. För jävla kallt i rummet i natt. Var van vid mitt gamla rum där det var tropisk värme. För att jämföra så sov jag i en iglo. Sov bara två timmar. Fast jag är inte trött. Går på psarlågan antar jag. Storstäda heal kollektivet idag efter jobbet. Fråga inte vart jag får energin ifrån. I DO IT BY MYSELF:)

Peace fia

Men åhhh flööö

Lite band skämt så, Tobbe är så unik när han säger det.
 
Nu får vi inte glömma o kolla på varandra under spelningen. Försökte kolla på Agnes igår, men det va helvete va inne i pianot hon va:) Hon stod iofs upp o fridansa lite till STAY OPEN. Va fan nu måste vi verkligen komma på ett ordentligt namn till den låten. Är så  trött på att den ska heta fias dänga. då ska jag döpa alla agnes låtar till dänga 1, 2, 3, 4. Tobbes låt till feel it dängan. Johan tjatar om att han vill ha soft partiet i thoughts. Synd att inte alla kommer ihåg hur dom har spelat ba...haha ankan du hittar det idag;P

Nu ska jag traska hem, för nu kommer sloka om en timme. Vi ska la ta tag i lite matlagning o dylikt.

Peace


Ready for take off;)

Det kan man minst sagt säga. Stimm i all ära, men inte jämt tack!

Nu börjar jag bocka av massa saker på min "to do list" vad skulle jag gjort utan den idag? Jag stimmar runt som en vilsen gädda som tror att han ligger i vasen men i själva verket är ute på mycket djupt vatten. Blev det sagt också.

Det ser verkligen ljust ut inför Oslo, har mailat med Gry massa idag. Verkar som att jag får börja jobba redan på måndag. På ett läkemedelsföretag.Går emot mina principer för alternativ medicin. Fast jag kommer nog tjäna gött med deg så whaaaevvvaaaaa. Åker på Torsdag 17.15 från gbg. Smulan kommer be by my side. Vilket känns så underbart. Mottot för helgen kan man väl säga är att fira. Då blir det verkligen på rätt sätt, nu ska vi dit o smöra in oss med några rika norskar som kan bjuda på hela utekvällen givetvis. För jag kommer sannerligen inte betala för en enda bärs. Det blir väl motto nummer två där då!

Är så himla glad och överspelad idag. det är ju inte könstigt med vår i luften. Jag blir alltid lite exalterad då. En rolig tid väntar och nu är det verkligen bara en sak som gäller. Hoppas jag att ni vet vid detta laget. JUST DO WHAAAAAEVVAAAAA. Det uttrycket kommer väl till pass ibalnd och det är så sant som det är sagt. Missbruka det för all del inte ba!

Peace

Soft lördag

Hello!
Hyfsat pigg för att vara söndag. Igår var det lugnt, kollade melodifestivalen med kusinerna, moster, mor, bror och några därtill. Käka lite go mat och  massa godis o chips. I fredags var det inspelning hela dagen. Blir så förbannad på mig själv när jag inte kan sätta stäm helvetet. Deppa ner mig som fan för det. Fast det är väl bara att ta nya tag.

På tisdag kommer sloka, underbart. Blir nog lite av en stimm vecka, behöver det för idag är jag rastlös till tusen. Ska bli gött att börja jobba lite igen. Vill ju givetvis vara hemma när vi mixar, men det fixar jag o ankan på håll. Får bli telepatimixningen igen där:) Verkade funka på ladders and lies iaf. Även om den inte är klar så är det en bra grund. Bandet är bäst. Tänk om vi skulle vara en månad i studion, fatta vad grymt det skulle bli då. Vi skulle ha tid till att göra missar även om dom faktiskt är få nuförtiden:) Måste få skryta lite!

Glöm inte spelningen nu på onsdag kl 19.00 1000 volt!

Peace


Fullt upp

Nu är det mycket som händer, inspelning och ordnade inför Oslo.

Vi kan börja med helgen som varit. Bästa på länge kan jag säga. Det var utgång i lördags, terassen var samma skit som vanligt. Förfesten mer än ball;)  Så är det alltid, det är ju fan att man inte lär säg att man ska stanna kvar på förfesten då! Körde rep på söndagen, gick oväntat bra trots att bakfyllan var ett faktum. Söndagen helt underbar och måndagen likaså. Väldigt skönt att vara ledig. Spenderar mest tid till musiken och det är underbart. Har spelat in mån, tis, ons och även imorrn. Allt nästan klart förutom trummor som ska läggas imorrn. Vi fick en underbar ljudtekninker , han fattar galoppen direkt.

Ska bli så härligt att åka till Oslo nästa vecka, det mesta är ordnat men tankarna är däråt hela tiden. Nu börjar Fia på nästa kapitel i den oskrivna fortsättningen. Tycker om känslan att inte veta vad som ska hända och det känns som jag kommer klara detta galant. Nästa anhalt är spelningen på onsdag, ska bli förbannat sköj . Ni som kommer o kollar, glöm inte att ta med hakan tillbaka hem igen, för den finns det risk att ni tappar under tiden;) Lite katigt så, men så pass är det!

Nu ska jag spöa grannen i en pingis match. Bra det där med att röra på sig tydligen;)

Peace Fia