uuuhh

Halluu!
Då har man varit ledig en vecka, åke till falköping i måndags och det har varit väldigt stillsamt. Har inte gjort speciellt mkt. Hängt med syskonen och spelat guitar hero. Som jag förövrigt inte är så bra på. Man får ju skämmas, jag ska spela med plektrum nästa gång. Spelade ju sönder fingret totalt. Sen bytta jag till att spela med tummen och det var då det gick utför. Träffade amanda i torsdags och vi hade en mysig tacokväll. Sen spelade vi monopol som vi alltid gjorde när vi var små och jag utklassade henne totalt. Vi kom på att det var ganska jobbigt o spela det för det är jäkla stim med pengar hit o dit hele tin.

I lördags drog jag till sthlm och det var det minst sagt fest. Jag var hos lisa o hennes syrra och deras kompis från skåne. Kalle o hans kusin var också med och vi blev totalt underhållna av den skånska cirkusen. Det var längesedan jag skrattade så mkt. Vi körde ordglädje fast med charader istället och det var hur kul som helst.
Sen drog vi vidare till hötorget och till KGB. Bra ställe, det jag minns. Fyllan var ett faktum och spriten var så billig där inne. Funkade bra hela vägen hem men sen drog helvetet igång kan man säga. Ingen rolig natt och gårdagen ska vi inte snacka om. Kunde inte äta eller dricka på hela dagen. Somande kl 20 00 och sov tills idag. Fortfarande helt groggy. Men det få man ta när man har haft kul, faktiskt!

Imorrn blir det spelning inne i uppsal och även på torsdag och fredag. Det är mkt nu. Vi hade genrep idag och min lärare skrattade så åt mig för att jag stod och spelade med benen i kors o kollad ut genom fönstret och var allmänt borta. Det var precis som ngn hade satt basen i händerna på mig o fingrarna gick av sig självt. För jag var inte där iaf. Kul det måste sett ut. Men läraren sa att man inte kan se ut så när man spelar så jag får helt enkelt rycka upp mig tills imorrn.

Nu är det dags att kolla på vänner. Teres har ngr boxar som vi kan plöja igenom. Bra det!

Slow moves

Peace

Inga spännande händelser egentligen men som vi brukar säga...whaaevaah

Todiloo! (kändes som en bra hälsningsfras nu när jag tänker efter en extra gång)
Det är inte så mkt nytt som har hänt här ute i dom wikiska skogarna. Förutom att jag trivs kanon bra och det är ju inget nytt. Fast nu känns det ännu bättre. Det är disciplin(ett ord som det blev diskussion kring om det var rätt stavat eller inte, hade rätt som tur var, bäst o passa sig med skrivare i närheten)

Det jag försökter säga var att jag har disciplin på gitarr övandet. Nu sitter snart little wing, efter många timmars slit. Men ska det sitta så kan det lika gärna sitta perfekt. Har nog kommit på att man har blivit lite bättre på gitarr. För idag satt jag o spelade efter den första elgittar boken från musical institute och det var inga poblem där inte.

Helgen kan jag ju dra också. I fredags var jag med teaterklassen på en föreställning i uppsala. Den var kanon bra och man skrattade hur mkt som helst. 1,2,3 schtonk hette dom. Gjorde en uppsättning av romeo och julia. fast det var mer en parodi och många avbrott för improvisation och dom drev massa med publiken, kommenterade lite folk o så. Det var himla kul faktiskt. det kändes som publik o aktörer var ett.

I lördags var det en jäkla fest här på skolan. Alla var här även externat elever. Så festen höl på framåt småtimmarna och jag kom nog i säng runt 05.30.  Men det var verkligen lyckat hela kvällen. Lyckades hålla fyllan på en bra nivå. Tror att det kan kallas rutin:) Yeah

På torsdag är det körkonsert som gäller. Så kvällen blir till att öva på det!


Peace




Massa gitarr övning

Hello!
Som sagt det spelas mkt nu. Har nog övat tio tim på två dagar. Men nu ska jag bli grym också. Så det är det som krävs. Hinner inte med så mkt annat nu. Lika bra att passa på medan man ändå är här. Vi repar verkligen hela dagarna. Det är snart körkonsert och folkmusik uppspelning.

Imorrn ska vi på konsert i uppsala, ngn slags indisk musik. Ska bli kul. Hela klassen ska med. Första gången alla i klassen är med, väldigt dåligt med sammanhållningen. Alla är alltid upptagna med sitt eget övande. det blir väl så. På lördag ska det vara fest på skolan och nu är det dags för mig att festa till det lite. Så jag tänkte gör det redigt.

Hepp nu blir det öva igen.

Peace

Spelmansstämma

Hej!
Igår var det spelmansstämma på wik. Tidigare under dagen hade vi tio pers som spelade nyckelharpor. Vi repade med dom under tre timmar sen hade vi lite konsert och spelade upp det vi hade övat. Våran grupp var fruktansvärd oförberedd, men det löste sig utmärkt och vi lyckades få det ganska coolt.
Sen kom det massa fiol folk också som körde loss på kvällen. Men jag kan säga att det var lite väl med 12 timmar konstanst tjutande från nyckelharpor och fioler. Drömde om tretakt  natt och hade en låt med bysscalle(nr 32 för att glänsa lite med min folkmusik kunskap) i huvudet som lyckades vara kvar hela förmiddagen idag också.

Idag fick jag för mig att jag skulle testa på fiol, kan säga att det inte var ngt för mig. Eftersom man inte har tekniken låter det inget vidare så jag gav upp efter fem minuter. Ska låta öronen vila lite sen kanske jag ger mig på det igen. Fast det kändes inte som det var min grej. Fast ändå kul o testa.

Idag blir det lugnt för min del. Min tredje raka nyktra helg om jag inte festar ikväll. Är inte riktigt i fas för fest nuförtiden. Tror att det är vintern som är knäckande. Jag kom o tänka på idag när solen sken att jag kommer slippa hela nästkommade höst o vinter. För då bor jag med ankan o robin i barca och har det allmänt gött ba. Och snart är det faktiskt vår också. Känns rätt lugnt ändå.

Hepp nu ska jag vila lite tror jag...sen blir det chill.

chill på klipporna Chill i oslo
(Väldigt gamalt kort från rossö men fin bild)

Easy to please

Peace