En enda lång festival!

Hello!
Det är ett ganska hårt liv här nu ute på wik. Det är mycket festande och det känns faktiskt som festival varje dag! Min stackars kropp kommer nog vara ganska sliten efter detta. Roligt har vi i alla fall och det är  huvudsaken. Längtar massa efter min familj. Ska bli helt underbart att dom ska komma hit på lördag. Kommer massa folk hit då, ska bli roligt. Hoppas nu att spelningarna går bra.

Den låten som jag har gjort för egna arr blocket ska nog läggas ut på wiks hemsida. För min lärare tyckte att den skulle passa. Lite kul så. Har även spelat in en annan låt i veckan som jag blev nöjd med. Den är lite smörig men det gör inget. Får se om coloured mind kan katcha upp den lite och göra den till vårat sound.

Var inne på myspace och lyssnade på våra låtar. Dom är ju skitbra. Vi måste göra en ny demo för jag tror det kan bli suveränt.

Väldigt underlig vecka har det varit för min del. Mycket känslor som ligger och gnager. Det är för att det är så mkt som ska hända och jag vet inte riktigt hur jag hantera det. Fast nu känns det ganska bra igen. Kommer bli så tomt när man slutar här, fast ändå är jag redo att ta klivet vidare mot framtiden och det som komma skall.


The future is for discovering

Peace