Det vände fort!

Hej!
Denna dagen har inte varit fias bästa. Har varit lite små irriterad hela dagen o mest på stölpskötten på jobbet. Norrmän är sjukt lata o jag är trött på att göra tre människors jobb. Fast det är inte länge kvar o det är faktiskt bara att bita i det sura äpplet. Jag får ju gött med cash när jag kommer hem iaf. Då har det nog varit värt det trots allt. Fast jobbarkompisarna är härliga vi flummar lite mellan hyllorna. Idag skulle jag köra en handtruck och det gick sådär, styrde kosan åt helt fel håll o killarna skratta, dom skulle börja filma o skit. Så kul kan det va på jobbet(ironi) För eg är det jobbet astråkigt. Men det är vad man gör det till!

Fast igår var det riktigt najs. Spelade golf med martin, tobbe o öystein.(ska eg vara ett norsk ö där, ganska könstigt namn annars)  Det var skitkul o det gick ganska bra för mig. Ska börja spela golf nångång. Är väldigt avkopplande. Blir nog ett par övningstimmar nästa vecka vid ranchen:)

Som sagt har dagen inte behandlat mig väl. Fast ett litet snack med ankan på msn rädda dagen. Smulan "will you meet me on the sunny road" Det gör du alltid och du kan verkligen alltid vända humör. Det är så gött ba:) Saknar soulmate alldeles för mkt nu. Ibland vill man bara kunna vara i ett rum med någon utan att känna sig tvingad att prata. Ibland säger faktiskt tystanden mer! En bamsekram till den bästaste som finns, faktiskt.



It's a world of its own


Peace

Party going on:)

Hej!
I helgen har det minst sagt varit fest. Fredag lite mysfest o ingen utgång. Helt enkelt chill på trean:) Träffade massa roliga folk som var på besök. Alltid sköj. I lördags var det hårt på supen o jag gick o drack öl på qba. Ganska billigt med öl och efter ett par stycken var det dags för dans. Jobbar kompis martina o jag gick till chaos o dansade loss helt till house musik. Riktigt najs det där. Sen kösta det inget att gå in heller. Mer sånt:)

Igår fick fia en super fylla:) Det var båtfest som gällde, började festa vid tre på dagen. Och 18.00 var det dags att åka ut med partybåten. Det var inte så billigt på båten men jag brännde 500 spänn på tre tim. Ganska bra gjort tycker jag. Kom i land vid 21 snoret. Jag var lite onykter! Det får nog räcka där:) Tyckte att jag med gott samvete kunde däcka vid ett tiden efter en bra omgång! Däcka var ju helt tillåtet eftersom man åkte båt. Stoffe o jag trodde att vi satt på däck en gång. Fast det var bara längst bak på båten. Som vi också trodde var fram. Sen kom vi  på att båten måste ha kört baklänges:)

Vaknade ändå relativt pigg idag. Och med ett glädje rus av den bästa helgen på länge:)

Bara en vecka kvar tills martina med gang kommer och dom ska bo på ettan i vårat hus:) Fy fan vad underbart! Mer fest tycker jag. Hoppas att ankan kan palla sig hit till helgen. Får nog kanske gå på ett studiebesök på ett bra företag som tillverkar dricka:) Ingen smygreklam därför kan jag inte säga vad företaget heter. Fast smulan du vet:)

Hepp whaaaevvaa nu har jag tjötat tillräckligt.


Peace


Uppsala nästa anhalt:)

Halloj!
Jag fick ett underbart besked i går. Jag har kommit in  på wiks folkhögskola. Väntar fortfarande besked från nyköping. Fast uppsala känns mer rätt. Dom har ett bredare register så att säga! Det kommer bli blues, jazz(vilket jag bävar för), afroamerikanskt och folkmusik. Jag kommer verkligen lära mig massa. Kändes schyst att bli väckt för det beskedet igår:) åhhh kära madde bor ju där också. Det lär ju bli en del fäääst. Även lagerlöf ska flytta dit. Det blir ju en klassreunion:) Det kommer bli så bra. Tittade på bilder från skolan igår. Det är verkligen vacket. Precis benäget vid vatten och från bibliotket har man utsikt där över.

Detta har varit en underbar vecka. Kom precis hem från en kvällspromenad. Denna staden är så underbar! Finns inget att va rädd för. Man bara går o glider. Jag har blivit ganska bra på det:) Hahaha
Martina kommer hit snart också.! 4 juni närmare bestämt. Så det blir tyvärr ingen tågluff. Fast jag kommer göra två resor i sommar. Har en massa pengar att göra av med:) Lite folk från sv föreningen är sugna! Blir barca. Agnes har precis kommit hem därifrån o jag väntar tills imorrn då jag får höra om alla äventyr. Det hade varit ballare än ballast och det bådar gott:)

Skönt att börja två imorrn, ska sova ganska länge. För idag har jag varit så redig. Har tvättat alla kläder o stimmat. Har även kirrat roskilde biljetten. Den är inte fel! Tack!

Peace

Out of control!

Halloj där!
Det har varit minst sagt hårda men mycket trevliga dagar. Ingen mindre än Pj har varit på besök. I onsdags blev det sjukt mkt fest. Vi var på ett ställe som heter blå och det var live dj som gällde. Det var house och det va gött. Fridansen var ju ett faktum och det finns ingen som dansar bättre än oss:) Jo iofs så var det en 40 årig gubbe som stod på scenen coh vi kallade honpom kungen för det var han lätt. Han kunde svänga alltså! Vi var på efterfest och kom inte hem därifrån förrän 20.00 torsdag kväll. Ganska hårt skulle jag säga. Kvällen var sedan ganska lugn.

Fredag var det dags igen, kom hem efter jobbet, ganska sliten så. Fast vila är överskattat så vi gick på festen tidigt. En lyckad kväll uppe på femman eftersom det spöregnade var det knappt ngt folk ute så hemmafest blev det! Vi hade en jävla kvällsdans där uppe till den grymma skiva pär hade bränt. Detta var helt enkelt en freeedag:)

Lördag var ju mindre kul, skulle upp kl 6 o åka till jobbet 7. Jag sov en timme och skulle jobba 8-4. Sliten? Ärligt talat den lördagen glömmer jag sent som en av dom värsta i mitt liv, faktiskt. Härda var ju givtvis ordet, fast det var tungt. Kom hem o sov ett par timmar. Sen förblev det lugnt hela kvällen, var inte riktigt partysugen. Det är jag glad för. Igår var det mys med god mat. Jag o säffle töserna gjorde potatisgratäng o kyckling o massa sallad. Det var minst sagt lyckat! Låg o kolla på typ hela live 8 galan. Vi valde inte bara ut dom bästa. Som är väldigt lätt hänt ibland:) Fast på fääst får man det!

Har bara en månad kvar här. Vet inte vad jag ska säga. Men vart tog tiden vägen? 

Miss my soulmate som är i barca och har det hyfsat. Ibland är det bara tråkigt att gå omkring halv!






Help me escape presently

I'm warm this time

God kväll Falköping by night...hehehe. Inget svar, inte könstigt när alla söver:)

Har nyligen kommit hem från en trevlig kväll hos johan. Det va chill med guldklimparna,  rocky mountain i täten:) Även kallad manager Suspecious! Har diskuterat tapeter och lyssnat lite mew. Bra skiva. Bra band! Vi har haft lite rep idag, det gick kanon för att vara första gången på nästan två månader. Jag fick allt panik när jag inte kom i håg ladders and lies direkt. Det blir lätt så. Till slut fick på ett jädra gött flyt ändå. Vi har även tagit kort och det blev ganska bra. Hålla lite utkik på myspace bl.a

Imorrn är det rep hela dagen för min del. Körde lite idag på låtarna. Gick väldigt bra, fick lite hjälp av musik daniel. Vad skulle jag ha gjort utan honom. Hoppas verkligen att det kommer gå vägen på lördag. Vi får se vem som åker med, kanske blir en zipp solo! Alltså att jag drar själv.

Denna hemvist har varit bra, jag har verkligen laddat batterierna och det behövdes. Nu orkar jag lätt 6 veckor till med stenhårt arbete. Jag förlorar ju givetvis inte på att jobba övertid. Dískuterade det idag, för jag fick skatta lite väl mkt denna gång, Den lönen var iofs från mars också. Kommer få två veckors lön framöver. Det blir nog mindre skatt då.

Nu ska jag sova. Imorrn blir det en visit till floby. Träffa släkten lite.
Annars en lugnt helg. Skönt! Avkoppling(mer sånt)

Peace

Prepare

God kväll då!
Jag har ju inte övat så mkt inför min audition på lördag. Men jag tar det nåndag. Det är så underbart att bara chilla med alla soulmates. Jag har verkligen behövt stimma ner lite. Det är så skönt att bara va:) fast idag har sannerligen ankan styrt upp det med bandet. En stor eloge. Vi skrev lite bandbiografi o dylikt. Fast jag skrev ju för litet på pappret där då. Inte lätt när det inte är linjerat vettu! Imorrn blir det rep, sköj säger ja. Är väldigt spelsugen! Ska även försöka ta lite kort. Lite mer seriösa. Vi har även lagt ut våra låtar på allEars, där beskriver vi låtarna ganska bra! Nu börjar den långa resan:)

På lördag blir det en dagsutflykt till Nyköping med Dammet o snort. Måste ju kännas bra för dom med:)
Denna veckan kommer jag klara mig ett tag på! Riktiga vänner är allt.

Varför gladjas av en upplevelse om man inte har någon att dela den med? Känn på den.

Peace



Chill med klass

Snart kommer denna pärlan upp till Oslo. Då kommer vi bjuda på ett stycke teater, vi kan kalla det yggdrasil:)

Peace






The light is always there with you

Hållning= ett L

God afton!
Ännu en bakis söndag då! Fast det har varit ganska lugnt ändå. Mycket trevligt igår vill jag lova. En fest hos SNORT är aldrig fel:) Sköj att träffa alla kömpisar.Var inte ute, pallade inte med den processen. De flesta drog till skövde men va fan ska man göra där? Alla som var värda att träffa var ju på festen.

Nu kommer jag vara hemma hela veckan, har nämligen fått en audition tid i Nyköping. Måste vara hemma och öva. Blir även mycket rep med coloured mind. Har inte repat sedan vi spelade in. Så det är läge kan man säga! Lite surt att missa en hel jobb vecka.Typ 4500 Fast det är som mamma säger, du kanske kommer vinna mer än så. Ganska smart sagt tycker jag:)Det är skönt att vara hemma. Ska chilla hela veckan, massa med martina o agnes och givetvis johan. Skönt att bli ompysslad och få massa go mat. Det är alltid trevligt.

Då ringde matklockan. Pass på!

Peace

Katigt?

Katigt?

En zipp solo

En zipp solo

Bränd på meddo

Bränd på meddo

En hjärta på dä då

En hjärta på dä då

Guld!

Hello!
Hemma i falköping igen! Känns rätt gött ändå. Skönt att komma tillbaka till verkligheten. Trevligt att ladda batterierna;) Uppladdning till max igår. Fest här hemma med mor, far, johan o ankan. Vilket partaj det blev, zippa lite vin och gick lös på fridansen. Mycket trevligt! Lyssna på demon, chillåten=avkoppling. Lean back and enjoy! Vi fattar, fattar ni? hahahahahahaha. Ankan jag var tvungen att känna på den.

Nu ligger våra nya låtar på myspace. Gå in o lyssna för det är förbannat bra;) Det måste man få säga!
myspace.com/colouredmind

Ikväll blir det fest hos Martina, den årliga grillfesten. Bra tradition. Brukar alltid bli bra i floby:) Det är där det händer! Ska bli sköj som fan att träffa alla. Sist jag var hemma stimma jag järnet. Nu tar jag det med ro.

Lite oslo rapport. Kan verkligen bara säga guld! Räcker det så? Ne, i måndags var det en underbar fest. Gick på ett stället som heter sikamikanico. Så jävla svårt att uttala det rätt. Kan säga att jag inte lyckades på hela kvällen, tappra försök dock;) Jag tackar jobbarkompis Rune för en reko kväll! Första maj blev det en heldag i en cp(alltså chillpark) grill och sol. Det är så fint på grönlykke. Man går längs med ån och det finns så många mysiga ställen. Har börjat hitta ganska bra nu. Bli många dagar framöver i parkerna. I onsdags gick jag o Ruben och drack en öl vid hausmania. Trevligt

Den 16-17 maj blir det underbart. Då kommer soulmate pj upp. Det blir helt kanon. Vi har möe att göra:P
Även köp av biljett till roskilde snart. Det kommer bli kanon i år. Nu har vi ändå lite rutin så! Magväskan är given, där kan man ha allt man behöver! Lilla väskan med stort V ska också med. Va fan skulle man göra utan den ibland:)

Peace
Nu lever jag vidare. I feel aaaaliiiive. (internflumm med pj)
Ankan jag tar en textrad där. Kan nog passa.





This is the take off


Shopping look

Shopping look

Pass p? vattnet

Pass p? vattnet

En vanlig dag på stan i oslo

En vanlig dag på stan i oslo

P?

P?