Wik är bäst!

Hej!
Nu är jag uppsala bo. Fast ändå inte, vi bor i ett litet paradis 2 mil från uppsala. Det är sjukt fin natur och jag trivs verkligen kanon bra:) Mitt rum är 12 kvadrat och jag har fått det ganska hem trevligt. Jag  har fått privilegiumet att ha utsikt över mälaren!

Denna vecka har det mest varit info och massa med fika. Vi äter hela tiden. Med mycket god mat dessutom:) Just nu håller vi på med ett spannande projekt inom skapandet att blanda allting i en föreställning. Alltså, teater, musik, konst och skriveri. Varje grupp fick en plats och vi har en plätt framför slottet. Det är så svårt att föklara hur man ska göra. Men det är verkligen bara låta fantasin flöda. Så idag har jag varit lite konstnärlig och gjort en gunga med massa metall delar som ska ingå i det stora projektet. Detta ska symbolisera glädje från barndomen...hahah fan va flummigt det låter och det är verkligen sant också. Alla ideér är bra och det är ingen som tycker något är konstigt. Men det är skönt att få jobba tillsammans för det blir verkligen en skitbra sammanhållning.

Musikerna jammade lite igår och vi ska spela upp en låt på fredag. Vi fick även göra två prov igår. Ett gehörs prov och ett musikteori test. Jag kan säga att jag har alla fel på teorin. Men det är gött för då komme jag verkligen få lära mig från början och det är meningen.

Jag ska åka hem på lördag förmiddag. Vi ska ha spelning på sticky fingers i gbg på tis. Ska bli förbannat kul:) 

Kan nog va skönt att komma hem o smälta in alla intryck man fått i veckan. Man är typ i skolan dygnet runt. Det känns som man varit här i tre veckor fast det bara är fyra dagar. Var inne i uppsala en sväng igår och handlade lite o kollade runt. Måste in o festa med Madde o Nicklas nästa helg.

Ne usch nu orkar jag inte tänka mer!


Head on to the other side

Peace

Flytt!

Hello!
Idag har jag packat ner nästan alla mina saker i lgh. Pappa har hjälpt till o skruva bort all väggdekoration o dylikt. Imorrn ska vi köra flyttlasset till en förråd i skultorp. Har förberett en lite låda som jag tar med till uppsala på söndag. Det blir inte mycket saker men lite lampor, stereo, blommor, några vaser o ljuslyktor o så.  Vet ju aldrig när man behöver ha lite mys:) 

Det börjar dra ihop sig på riktigt och jag är väldigt laddad. Nu vet jag verkligen inte vad som komma skall o det är en härlig känsla! Fast jag vill verkligen tacka min lgh för alla härliga stunder. Det har varit en del måndagsmys(haha det var ett tag sen), mycket bra fester, bra chillkvällar, tråkiga bakis dagar, många goda måltider har avnjutits och lite kärlek har den fått uppleva också! Så fias place kommer övertas och det är med glädje jag lämnar över! Jag är färdig där och är redo för nya ställen!


Take me away


Peace





Nytt på g

Hej!
Klockan är 21. 37, här är fias eko nyheter!
Tidigare under kvällen bestämdes det att Sofia, 22 och Tobias 22 (även kallad gitarr fan) Ska spela imorrn. Det ryktas om att Sofia har en ny låt på gång. En lite tempo låt. Grunden är gjord på gitarr, men behöver gitarristen för hjälp om fortsättning. Dom bestämde runt 18 tiden.

O så till inrikes. Tidigare under dagen så har det spenderats mycket tid på allears. Där det vari fullt upp med att skriva recensioner. Bandet Coloured mind börjar nu göra sitt namn där. För nuvarande ligger dom på 3:e plats på indiepoplistan av fler än hundra band med låten reality. Jag har pratat med bandet o dom är nöjda med sin prestation, men vill självklart synas på fler listor. Bandet är under hård bevakning eftersom folk står utanför deras bostäder i försök att få en glimt av kändisarna.

Vädret: Det har varit molningt under dagen och lokala regnskurar. ca 15-20 grader hela dagen och imorgon är det säkert samma skit!

Jag tackar för mig, Sofia Andersson.


Peace

image49

image50    image51      image52


Det finaste jag har

Kvällen är god!
Sitter på allears o skriver recensioner för fullt. Det ska tydligen vara bra. Fast det var ett stölpskött som trodde att det var två sångerskor hela tiden i Reality. Hon skrev att vi skulle turas om att sjunga. Hon har nog inte förstått att man faktiskt kan lägga två röster på varandra:) Är det inte stölpsköttvarning på den så säg:)

Igår satt vi o kollade på filmen från bröllopet. Min låt var inspelad, skitkul o kolla på det. Såg även en film från ett dop då jag o ankan körde änglamark med hög klass. våra röster är så svinbra ihop. Eller jag menar seeeevinbra! Va faaan vad jag saknar henne. Kom o tänka på när vi var i säm o coldplay precis hade släppt x&y. Vi fattade inte att man kunde göra så bra musik. Kan även idag undra hur fan det går till! Vi flumma ur med texterna och började analysera. Som min kära vän skrev idag på bloggen. "Birds go flying at the speed of sound to show you how it all began". Det var precis den låten som jag minns starkast från säm. Vi rabbla orden långsamt och kom fram till att det är helt genialist. Men Ankan det visste jag redan att du visste innan vi visste det tillsammans. Och det är skönt att veta:) Massa kärlek till det finaste jag har.

Jag sitter här tårögd o tänker tillbaka på allt kul vi har gjort. Jag vet att det kommer skit jobbigt att inte se Smulan så ofta- Det är allt en jävla bit från Oslo till uppsala. Det är mycket känslor inom mig inför flytten. Ny stad, helt nya människor, åter igen bara mig själv att luta mig tillbaka på. Fast jag vet att jag klarar det. För mig är ingenting omöjligt!



This is how it feels to be special

Peace



Bröllop!

Hej!
Nu har alltså bröllopet varit. Det var det bästa jag varit med om på länge. Min syster var helt otroligt vacker och allt var som i en sagovärld. Många tårar fälldes både i kyrkan och på festen efteråt. Jag hade skrivit en låt till brudparet och det gick kanon att framföra den, Frida grät och då började jag genast också:)

Festen i Luttra var helt otrolig. Min bror var toastmaster tillsammans med Tony (beijan) Vilket jobb dom gjorde alltså. Dom fick alla att skratta. Helt galna. Det är så svårt att förklara med ord hur bra det faktiskt var. Många vackra tal framfördes vid middagen. Pappas tal var så fint och det var inte ett öga torrt.

Det blev givetvis lite dans framåt kvällen. Alla dansade loss o stämmningen var verkligen på topp. Unga som gamla körde loss som aldrig förr. Jag har nog världens bästa släkt o är väldigt stolt att vara en av dom. Alla är så fina mot varandra och det är verkligen bara genuin kärlek. Älskar allihopa:)

Positive fields of energy 

Peace


image46






image45image44


image43


Sweet!

God Morgon!
Idag var jag uppe 7.30. Gött. Var o provade klänningen igen. Det är lite till som ska justeras. Nu är lite av hollywood urringningen(som frida säger) borta iaf. Jag kommer bli en rikritg kalspingla:)

Ringde till wik idag o sa att jag flyttar in den 26. Ahhh shit nu börjar jag fatta att jag ska gå där.  Det kommer bli en go blandning på folk vi är 18 st på musiklinjen, 16 teater, 32 konst och 12 st på skrivarlinjen. Detta var mer än vad jag visste. Vilket inebär att det är ett större urval bland pojkarna:) Singelfia kommer trivas som fisken! Man kommer bo 8 st per våning i ett två våningshus. Jag kommer inte bara bo med musikfolk, tur är väl det. Kan lätt bli för nördigt då:) Det finns tre st hus och man kommer hänga i alla! Dom verkar vara måna om gemenskapen. Om 10 dagar är jag alltså student i uppsala...hahah känn på den. Vilket drag det kommer bli.

Idag ska jag åka till skövde, fixa strumpbyxor och underkläder. Sen ska jag skriva färdigt lite sångtexter och även hjälpa johan med hans. Det är mycket som ska fixas tur att det inte är bröllop varje dag:) Vi ska åka till luttra sen o duka upp för bjudningen.

What yaaa packing? I'm packing maaaaah..(lite tandborstsekel skvätts på spegeln)

Feel alrightaaaah, tonightaaaah

Peace and love is all we needaaah!


Mindre lyckat:)

Hej!
Det var ju som sagt karneval i helgen, men fick jag uppleva den? Nja, jag gick i tåget sen pallade jag inte mer. Gick hem o sov vid elva tiden:) Det var lite synd så, fast det har ju blivit mkt fest det sista och jag pallar inte hur mkt som helst. Jag hade väldigt trevligt i tåget dock:) Förfesten var också kul.Barbapaporna var riktigt bra. Vi var snygga! Men vad hjälpte det. Jag hann ju inte visa många min fina dräkt:) Det här med karneval är nog inte min grej:)

Igår var det lite bröllopsplanering. Det är mkt att ordna med. Det ska bli skitkul. På fredag ska vi laga all mat och duka i festlokalen. Var och fixade med min klänning igår, den kommer sitta lite bättre nu. Ska bli spännade att få klä upp sig o fixa håret o se ganska glassig ut så:)

Idag ska vi till kyrkan o öva låtarna lite. Fast först ska jag ut o sola lite. Det behövs verkligen. Nu ser jag nästan ut som en vitryss o det ä
r inget jag rekommenderar.





Last night they had to carry me home


Peace Pröppa


Karneval!

tjohho!
Har kommit hem till fkp igen efter en underbar vistelse i oslo hos ankan o robin. Det var kanonfint i deras lgh och jag kände mig som hemma:) Kom ganska sent på måndagen så vi chillade bara. På tisdag drack vi lite öl på qba o flumma med massa kort! Onsdag var det också fest o vi skulle stått utanför rolling stones. Men vi kom försent. Så är det ibland när man har dålig tajming:)

Torsdag var det dags för hemfärd o den resan var riktigt seg. Fast ändå gött åka bil.

Nu blev det lite bråttom för nu ska jag iväg till bolaget o fixa sprit till karnevalen ikväll, det kommer bli bra sköj. Vi kommer vara så snygga som barbapapor:)

Ehjaa!

Peace


Lyckad möhippa:)

Hello!
Igår var det alltså möhippa för min syster. Det var en hel lyckad dag som började med fångarna på fortet i knistad. Det var riktigt kul och jobbigt också för den delen. Mitt o fridas lag vann givetvis:) Sen käkade vi lunch där och fick världens godaste lax. Seriöst det måste varit den bästa jag smakat på! Underbar vistelse rakt av. Sen åkte vi o spelade in två låtar hos Pekka. Det var riktigt kul och hon gjorde det bra. På kvällen varavade vi ner på lilla spa o badade jacuzzi, bastu, massage mm. När det var dags för utgång var jag väldigt sliten. Så jag hade en nykter kväll igår. Det var skönt att vakna ganska pigg idag:) Syrran var mer sliten!

Jag är så trött på denna staden kan jag säga, jag får inte ut något av att vara här. Rastlösheten är jobbig och tiden står stilla. Det är ju va man gör det till fast det är inte så lätt just här och nu! På tisdag ska det bli skönt att komma till oslo, även om det bara blir en kort visit. Jag saknar verkligen Agnes massa! Har vi tid så ska hon få vara my personal shopper igen. Det var lyckat sist o det är kul! Gött att få bra smakråd direkt!

Funderar på att gå ut o springa eller träna ngt annat så att jag blir uttröttad. För  nu går jag o tänker alldeles för mkt igen.


Patterns and circles


Peace

image33    image34

Busy

Idag är det massa att ordna med inför morgondagen. Måste till bolaget o ringa 20 samtal! Det blir en jäkla fest imorrn! Det blir väl plantis!

Har beställt massa bra böcker idag.
Anthony robbins-din gränslösa styrka
Fredrik Lindström- Jordens smartaste ord
Sylvia Browne-Mellan två världar
Debbie Ford- krama din skugga

Måste ju ha ngt att läsa i Uppsala. Dessa böcker handlar väl mest om tänkandet. Hur man kan påverka sitt eget tänkande till ett bättre liv, låter kanske lite spirituellt. Fast jag tror det funkar. Man är vad man tänker helt enkelt. Det borde väl inte vara konstigare än så! Allt som du känner inom dig speglas på utsidan!Ska bli mycket intressant att läsa dessa. Jag kanske borde bli psykolog!  Har även haft några massager i veckan. Lyckade resultat och det är hur kul som helst. Mitt under en behadling igår börjar jag asgarva, kändes inte snällt mot klienten men jag kunde inte stoppa det och det bästa av allt det smittar av sig:) Någon som vill ha massage är det bara att ringa!


I will try to fix you


Peace



Lek o annat

Hej!
Idag har jag varit i studion med Pekka. Vi håller på med en techno dänga, kallar den one with universe;) Mäktigt sååå att. La lite sång idag, blev sådär men det kan funka. Det är kul att skapa musik om inte annat. V kan nog få ihop några låtar.  
Sen när jag blir stor får jag bli live dj:) Vem kan stå still då? jag kunde iaf inte låta bli att stampa takten när jag sjöng in idag. Så det lät ju givetvis in i micken. Fick tat igen och stå stilla, mindre lätt när basen dunkar så gött:)

Igår skrev jag färdigt låten till min syster som jag ska sjunga på hennes bröllop. Hoppas att hon kommer gilla den. Det var ganska svårt att skriva på svenska. Men jag tror det kommer duga. Det får bli ett one tajm performense.
Åhh vad kul det ska bli, längtar massa nu. Måste bara fixa talet också sen är allt kirrat.

Det blir en liten tur till oslo på tisdag. Jag kanske ska se rolling stones på ons, det var en kompis till min moster som ev hade en biljett över. Jag har ju inte lyssnat på dom, men det kan va riktigt kul att se legenderna och i oslo dessutom:) Ska upp o kolla hur ankan o robin bor. Och det kommer bli n-n-n naaajs. Åhh herregud som jag längtar nu. Ta mig dit idag!


Peace




Solklart:)

God afton!
Nu var det dags att skriva lite här igen. Man har ju inte alltid tiden till att sitta här o tjata av sig men nu känner jag för det!
Kan man vara mer ledig än jag är nu? Vet inte riktigt vad jag gör, bara driver omkring mest och inte får något vettigt gjort. Fast de processer jag hade i veckan har faktiskt blivit av. De bestod av att ringa csn(väldigt krävande) Ringa en sömerska som ska fixa klänningen till bröllopet(mycket stimmigt) Nu är det gjort o det är skönt. Har hängt lite över mig så ändå:)

Jag bara går o väntar på flytten till uppsala, vilket känns helt underbart. Nu ska jag alltså gå i skolan igen. Fast det kommer bli mer än chill eftersom mina lektioner bara är baslektioner o andra instrument. Oj vad jag längtar! Dessutom bo på internat fullt med människor som har samma intressen, det blir nog aldrig tråkigt.

Det är mycket på gång nu och som sagt går vi mot ljusare tider:) På tal om det så badade jag idag. Det har ju allt varit lite sol. Det är lika bra att passa på. För man måste komma ihåg att det har varit fint väder som en gamal bandit en gång sa. Saknar förövrigt den banditen!

Peace