Dags för hemfärd, packa bjällrorna så drar vi!

Se så. Goddag!
Nu är det dags att snart åka härifrån wik. Det ska bli skönt o komma hem lite. Chilla o läsa massa teori. För det ligger jag lite efter med. Busse åker 14.30 ocj jag är i Falköping typ 19 ikväll.
Så nu ska jag packa alla saker jag ska ta med mig i mitt gitarrfodral. Jag o  Clara kom på att det skulle vara en smart idé. Det blir liksom som en stor ryggsäck:) Lovely.

Nu ska vi ha kramkalas o önska god jul o så. Men först en avslutningsbuffé som till min besvikelsa bara bstår av gröt. Vad är det för lunch liksom? Yeah yeah.

Nu är det dags iaf.



Where do we go
nobody knows

Peace och tack för denna terminen!

Maskeraden i byn 1939

Var du på den? Det är frågan. Jag var där och var utklädd till en häst! Dom som var där vänligen kontakta receptionen innan 16. 00. Det är nämligen en reunion av det gamla järngänget som vi numera kallar det den 28 dec! Tack på förhand! Ps, det bjuds på lussebullar fram till lunch!

På måndag är det jazz spelning. Massa rep på det idag och även öva lite gitarr. 
Har haft lucia tåg idag och det gick bra. Nästan alla låtar a capella och vi var svinbra!

Ikväll blir det sunes jul! Nice. 

Nu är det biljard tajm med fröken Lowden. Nicaah!


Fikar lite


Peace


Still up!

ehh yo! (as maah niggas say)

Idag har jag sjungt i sju timmar. Först på tillvalet till kl 3 sen repade vi lucia sångerna i nästan två timmar till! Hoppas verkligen att det kommer gå bra. Bara två dagar kvar och jag tror vi ska göra 4 st shows så att säga. Jag har kommit på att jag lyfter ögonbrynen mkt när jag sjunger. För att på så sätt underlätta att hitta höga toner. Därför har jag lite smått ont vid tinnigarna.

Har precis repat med rockbandet, fast jag måste repa in några låtar till. Det är mkt som ska läras in, texter o skit! yeah yeah det fixar sig alltid.

Igår var en bajs dag, var på skit dåligt humör. Men idag mkt bättre, det kan bero på att alla tjejer är inne i samma period, som stämmningen är lite halvtaskig. Fast jag tänker inte gå o sura mer. livet är för kort för det!
Nu ska jag gå o göra en finjustering på en låt som jag har till bandet. Hoppas den kan bli bra. Den är inte så avancerad så vi måste bygga upp den snyggt!

Har kommit på att jag inte pratar annat än musik här, men jag gör ju inget annat. Är fast här på skolan till jul för att man inte har mega mkt cash nu. Ska bli könt o åka till oslo o jobba lite så man kan köpa sjukt mkt kläder efter det här äventyret.
Vill ha sol o värme också. Jag ska njuta hela våren sen,när allt vaknar till liv igen. Man hinner ju knappt se dagsljuset och då är det inte så konstigt att man går omkring o är trött. I love sol, så ge mig mera!


        image91

With you around it makes me smile

Peace

en stark kvartett!

Hello!
En bra dag har det varit hela dagen. Vi satte nästan alla lucia sånger idag. Så skönt. Med det är ganska svåra stämmor, fast vi börjar låta bra. Men jag har nog aldrig sjungt så avancerat förut:) Kul att det tar sig!
Vi flummade järnet i matsalen idag, kristina, clara , terese och jag. Vi utgör en kvartett med bara munljud som hela tiden går i stämmor. Det är skitkul men ganska nördigt men va fan gör det,. det är för att man inte har något roligare för sig här. Vi har ju kul när vi gör det, förutom att vi får lite onda blickar eftersom vi stör alla i matron som det så fint heter!

Jag ska vara med i ett rock cover band också. Vi ska försöka få spelningar på nationerna i uppsala.  Tror det kan bli bra. det är jag o fyra grabbar. Vi ska ha en repotoar på ca 25 låtar så det är bara att börja lära in det!

det var ett band här på skolan idag, det var schyst musik, mongolisk strupsång. Låter väldigt diffust men det var coolt som fan. Dom hade skit konstiga instrument. Sen sjöng han på ett väldigt speciellt sätt så det nästan blev tre ljud. Väldigt fascinerande! Yeah yeah!

Imorrn är freeeedag på riktigt...my godh.

Det blir också idol kväll, måste ju se vem som vinner. Jag tror att det blir Picasso. Fast amanda kommer ju lätt få kontrakt. Jag saknar mitt band massa. Ska bli kul o repa lite på jul iaf. det är bara två veckor kvar tills vi har jul lov. Lite små najs så.
Nu ska jag nog ringa agnes my dearest friend. Ehh jag glider vidare!

Här har vi bilden på en ytterligare stark kvartett som jag har lånat från agnes bilddagbok. Förlåt att jag snor men jag avr tvungen att ha den bilden smulan:)

image90

Somewhere only we know

Peace

Ansiktet vinner över vinden:)

Hej!
Är väldigt trött. Gick o la mig vid halv fyra i natt. Sen var det bara att stutsa upp idag o sjunga lucia sånger vid nio:) Jag får skylla mig själv. Fast det var väldigt najs häng igår. Man vill inte gå o lägga sig.
Helgen ar ganska lugn, lite små fest i fredags och chill i lördags.
Men det roligaste med helgen var nog ändå i lördags när jag hängde med anton o pär. Anton gick som en lotus blomma och kände hur ansiktet vann över vinden. Fan vad jag skrattade alltså. Dom är guld! Sen smög vi runt lite och blev ertappade i köket av sophie när vi stod o jammade loss med beatbox club. 

-Can you remember the code?
- No but this is the melodi of funkytown
-Don't care, don't care 

Southpark är det enda som funkar på söndagar:) Towlie är bäst!

Nu ska jag gå o chilla, blir inte möe gjort idag. Men vad gör det. Vädret är väl inte det mest upplyftande som finns heller. Yeah yeah. Ingen idé att klaga påt för det finns inteett skit jag kan göra åt det. Det är bara att acceptera.


So real
Jazz fiket

Peace