Latino fia!

Hej!
Vi har precis haft spelning med några latin låtar. Det gick väldigt bra. Lisa studerade mig när jag spelar bas och jag har ett sväng i vänsterbenet som ser ganska kul ut. Det är vad jag kallar dansbenet! Plus alla mungrimaser då:) Det är gött, ngt kännetecken måste man ha!

I helgen blir jag kvar på wik, idag blir det nog lugnt lite idol och lite öl. Imorrn är det julfest som gäller. Det är så himla mysigt här på skolan nu.

Jag o Clara hade värsta plojgrejen tills idag. Vi hade skrivit att det var spanska nybörjar kurs idag för alla. Det var faktiskt några som kom. Fan vad vi garvade alltså. Vi har gått o tjatat om detta hela dagen. Tanken var att vi skulle hållt i det och bara sagt hola, por favor sen gått därifrån. Fast vi anlitade Carlos som faktiskt kan spanska, så han lärde dom några fraser, tills vi bröt ut i asgarv. Ja roligare än så blir det inte på wik:)

Clara den gamle räven störde mig på gehöret igår också. läraren satt o spelade på pianot så skulle vi skriva ner noterna på det. Då tog clara en stämma som gjorde att jag lyssnade på henne. Då skvallrade jag till fröken o sa hon fick spela det igen eftersom clara tog stämman på det du just spelade. Hon bara helt lugnt, jaha ja (precis som det inte var ngt konstigt med det) Sen fick jag höra den igen och jag skrev rätt! Så där, då var det traumat ur världen:)

Jag mår så jävla bra här nu och det blir faktiskt bara roligare för varje dag som går. Tänk vad jag hade missat mkt roligt om jag inte gått här:)

Pass på att ligga under pianot nästa kör lektion:) gött då har jag bokat den bästa platsen!



Marmalade skies

time för tandpetare



 Peace

Myshelg

Hej!
Det har varit en kanon helg i falköping. Vi har dock inte repat så mkt men vi har umgåtts mkt och det har varit supertrevligt. Det var ett tag sen vi bara gjorde det också. Igår gick vi först på stan. Handlade lite på second hand, hittade 6 st sjalar, ganska flummiga:) käkade på mingus och strosa runt lite. Sen repade vi ett tag. efter det var det mat dags hos johan, han lagade heta räkor o färsk pasta. Svin gött:)

När move your feet med junior senior kom ut genom högtalarana  var det dags att dra igång festen. Det var ankan, jag, martin o johan. Vi fridansade till mycket men speciellt till magaluf med orup. Min fridans hamnade på film också, var ganska kul o kolla på den idag. Lyssnade på massa bra musik och kvällen slutade på terassen. Där var allt som vanligt. Måste ändå säga att jag hade ganska kul, för jag dansade hela tiden.
 
Idag har det varit en soft dag. jag kommer åka till uppsala imorrn. Fick ingen biljett hem idag. Tog den sista platsen på tåget hem imorrn också. det är ju fan vad svårt det ska vara att kirra biljett. Nu åker jag inte hem förrän till jul. Och den biljetten köpte jag idag, så det är redan klart!

Jag kan rekomendera att låta bli att dricka ett vin som heter aussie. Det är 13,5% enligt vissa ett karatevin och jag är nog beredd att hålla med om det:)

Skål

Peace

Kotten blev till en gran

Hej!
Bra dag idag. Vi jammade lös totalt i morse till jazzlåtarna. Vi satt o flummade en kvart på en låt. Och alla spelade solo samtidgt. Fast det är vad vi kallar ett organiserat kaos.(förklaring nedan) För det var skitsnyggt. Vi hade några grejor som alla gjorde, så det var inte stimmigt. men nu börjar jazztarmen rycka lite. Det är skit kul o improvisera för man lär sig massa på det!
Förklaring: den kommer  snart, närmare bestämt i det sista stycket

Nu ska jag lägga in massa bara musik på min mp3. För imorrn bär det av hemåt falsketa. det var perfekt för vi ska in på en workshop imorrn i uppsala. Så jag åker direkt därifrån. Så jag är hemma vid sju. Alldeles perfekt!

Ska bli najs o va hemma lite längre så man hinner med lite fler saker:)

Sådär nånting då var det väl dags för mig att styra kosan till Pär o fixa musiken. Så att jag kan fördriva restiden på ett bra o nyttigt sätt.

Vad hände med kotten som blev till en gran? Meningen med det inlägget var nog egentligen att jag hela tiden försökte säga att jag vill ha en chokladboll. För det är jag sjukt sugen på. Nu var det sagt och det känns bra när jag har lättat mitt hjärta. Finns skogen om man inte står i den? Det är samma sak där...skulle du inte se mig skulle det inte finnas en gran. JA helt rätt!

Dagens rebus:(kanske också en förklaring här till det ovan nämnda)
 K# maj Ab
Vad blir det om man uttalar det rätt? Sug på den! Som tidigare nämnare väljer jag att åter reflektera till det faktiskt organiserade kaoset.



115725-7 image66

Peace



Ps. jag ansvarar inte för konsekvenserna av detta inlägg



Bim bam bam

Hej!
I helgen har det varit hur mysigt som helst. I fredags var jag kvar på skolan. Var sjukt trött efter veckan. Så det blev lite fest. Jag skulle inte dricka så mkt. Men sen när spriten kom fram kl 1 så jag att det var sista droppen och så blev det också. Pkte in tidigt till uppsala på lördagen. Där träffade jag Madde, Sara o Emma. Vi gick på stan ett par timmar. Fikade lite och kollade affärer. Jag är grymt shopping sugen men det får vänta till skolan är över o jag jobbar igen. Så tråkigt att vara fattig student:(

På kvällen käkade vi mat först och shotade sprit! Sen blev det utgång på birgel jarl. Jag tycker inte om det stället super mkt men vi stod på listan så vi slapp köa:) Blev en relativt lugn kväll! Och jävligt lång. Vi började festa vid sju och gick ut vid ett o hemma vid fyra:)

Igår var det chill hela dagen, skrev en text till en låt jag håller på med. Får se om jag spelar den för bandet i helgen. ska bli underbart att åka hem o repa. är så spelsugen på riktgt bra musik. Nu går det ganska bra med jazzen ändå. Vi repade första ggn idag på typ två veckor och det gick okej. Jag har spelat lite walking på egen hand så det börjar släppa lite nu, gött mos!

Jag o Trumm Johan har spelat in en låt till ljudteknik-lektionen imorrn. det blev faktiskt seven nation army så jag blev glad:) Jag sjöng lead plus en stämma och spelade bas. Så jävla flummig ba.

Ikväll blir det massa övning. det var väl det.

image50

Where the roof meets the sky

Peace  

Visions

Hello!
Idag är det lite segt. Vårat projekt med teatern går sådär. Alla var bara sura idag, inklusive mig. Så vi får se hur detta ska gå. Ingn fattar ngt och det känns så jävla flummigt att alla ska va på scenen hela tiden. Vi har en dag till att repa och vi kom verkligen inte långt idag. Typ 6 nummer av 21. Usssch. det löser sig säkert!

Var inne på allears nu, vi hade oppurtunities inskickad för proffrecension. Vi fick bara en femma. Han tyckte inte att stämsången lät bra och jag blev så jävla sur för då fattar han uppenbarligen inte hur man sjunger stämmor. För är det ngt som smulan kan är det stämsång. Så nu blev jag ännu mer nere för han dissade oss. Så tråkigt att det inte kan vara någon som lyssnar på annat än komersiell pop skit som kan skriva recensioner istället. Dom vill ju bara ha mainstream texter med I love you, Can we work this out. Eller kanske den här. I look at the sky to see a star fall and feel so high when we touch bla bla. Är det en dänga som krävs för att dom ska tycka det är bra. Kanske till och med med ackorden. A, D, G, Em. Ja då får jag väl skriva en sådan då. Bajs på allears recensenter.

Nu ska skriva en större hit än gessle himself. För han verkar ju klara sig väldigt bra på fyra ackord.
Tacka vet jag mew, lyssnade stenhårt på den andra skivan igår och den är fantastiskt bra:) Kan även tillägga att tingsek första skiva är svinbra. Vilka grymma texter han har!

Im sitting here singing songs
about nothing, nobody, right and wrongs



Peace

1:a på att chilla

Hej!
Det har varit en fruktansvärt lugn helg. Det är så himla fint vinterlandskap utanför mitt fönster, man blir nästan lite rörd när man kikar ut på morgonen. Fredagen, åkte jag o några killar o handlade på maxi. Sen lagade jag svingod mat. Lite fest på kvällen, men läget under koll! Jag hängde med sophie och katrin. När anton frågade oss- whats up? Svara vi up, en efter en. det var ganska kul att alla sa så. För det fanns ju inget att klaga på, stämmningen på topp helt enkelt!

Igår tog vi en långpromenad på 1½ timme. det var så fint och även svinkallt. det som saknades när man kom fram var varm oboy. Det ska jag köpa hem, för det är alltid gött  här i vinterkylan.

Idag ska vi kolla på "clowner utan gränser" med skolan, dom kommer hit till slottet. Ska bli roligt o se. Sen blir det allears hängande idag. Tänkte skriva ganska många recensioner. det är ganska kul o lyssna på musiken där, finns hur mycket som helst och det är kul o höra andra osignade band.

Naah, jag chillar vidare:)
Kärlek till bandet!

image63
This is how it's works

Peace

Vrickad!

Heya!
Jag mitt klanthöve vrickade foten på väg till matsalen idag. Fick lägga mig på backen för jag var svin nära på att svimma. Sen kom teaterläraren och la massa löv på min fot (som om det skulle hjälpa) Fast det var faktiskt ganska kul, där låg jag på backen med 263 löv på foten. Jag hann räkna dom som tur va. (Tar vi den på tre) YEAAAH. Oj där kom den bara sådär.
Det känns faktiskt lite bättre nu och jag räknar med att kunna gå normalt på den imorrn. Som tur var hade Lisa kryckor eftersom jag var den tredje personen på en månad som vrickade foten. Det ät något med markerna på wik ass. Vi får väl sätta upp ngt i matsalen om månadens mest vrickade person Kanske skulle passa.

jag har varit väldigt duktig på att skriva recensioner på allears idag. Lyssnade på reggae och lite funk. Sköj och recca det också. Nu ska jag gå o chilla lite. Kanske göra mig lite popcorn o mysa i soffan. Jupp så får det bli!
Flummankan skulle man ha här nu det märker jag. Verkar som att båda are in the mood. Hennes blogg var ju RÄTT normal annars, jo ganska. ahh sådär. Ibland?:) Det är ganska kul o flumma ur på bloggen för när man senare läser det undrar man hur man är funtad egentligen!


Is there life on mars?
 
( I wondah )
 

image35

Peace


very nice!

Hello!
Hade baslektion igår med uppsalas bästa kontrabasist. Han är ganska känd och har varit med på sjukt mkt inspelningar världen över. Lite kul att jamma med han. Fast jag fattade inte så mkt. Jag fick massa bra tips. Så nu är det bara att öva stenhårt!
 
Projektet i skolan går som smort, nu ska jag spela på creep med radiohead. Så jävla bra kommer det bli. Det här kommer bli en mäktigt föreställning. Lite diffust men helt klart sevärt.

Saknar smulan svin mycket också. Inget ovanligt men det är så jävla tråkigt utan henne ba. Längtar som bara den tills jag flyttar till oslo efter skolan. 

Det var väl det. Nu ska jag spela badminton.

 


Peace


Musiknörd igen!

Hej!
Har precis haft en veckas lov och det har varit händelserikt. Vi var i riga från tis till lördag och det var grymt kul. Vi har sett hela staden o kollat på det mesta. Faktiskt inte mkt fest. Kände att jag var lite mätt på det. Det var sjukt billigt där o man kunde verkligen leva som en drottning. Man kände sig relativt rik där. Vi var på en ascool marknad där dom hade precis allt och det var verkligen öst-stat känsla över den. Jag shoppade inget eftersom modet var några år tillbaka kändes det som i vissa affärer. Mkt lack o läder och jag kände, nej tack!

Tillbaka i skolan känns sjukt bra. Nu håller vi på med en projelt tillsammans med teater eleverna. Vi ska ha föreställning nästa tors o fre. Vi ska göra massa rytm danser o sjunga o spela teater. Tanken är att alla ska vara med på allt. Jag ska spela på life on mars o en annan afrikansk låt. Det gick kanon på repet idag så det blir inga problem. Skönt o slipp jazzen lite också. Nu hinner jag repa på egen hand så att jag inte sitter som ett stölpskött nästa rep.

Nu ska jag gå o spela lite. Har varit väldigt spelsugen o det är dags att öva seriöst nu. Ska få lite andra baslektioner i veckan o det känns grymt kul:)




Peace