Shoppingrunda med känsla

God kväll! Helt udnertbart nu har vi hittat en klänning till bröllopet. Det blev en knälång, halteneck silver färgad. Även med detaljer på överdelen. Bra pris också. Tittade först på en grön, den var helt underbar också. Fast den skulle jag inte kunna använda igen och priset var lite väl:)

När vi hade gjort stan åkte vi vidare till kista gallerian. Där var det öppet till kl nio. Jag handlade tolv st toppar och två kort byxor. Även ett par riktigt najsa skor. Känns gött o handla på sig lite nytt. Det behövdes och det var jag sannerligen värd, word:) Provade inget i affärerna, men nu har jag gjort det o allt var bra. Kör på känn, det är det bästa!

Åker x2000 hem imorrn vid tolv tiden. Skönt att halvera restiden. Har ju lagt in massa go musik på mp3 så det blir bra.
Blir nog rep imorrn kväll också. Det ska bli skitkul. Vi har ju spelning snart igen. I Ulricehamn den 28 juli kl 18.00 på sjuhäradsfestivalen. Det kan man inte missa.

Ska köpa en likadan stol med paraply som Agnes, fast en blå. Där har vi den ultimata festival stolen! Vi kommer glida så jävla bra. Med magväskorna i högsta hugg och glajjerna på sne och paraplyt och ölen i varsin näve. Det bli väldigt bra!


Feelings of elation in my mind

Peace out

Stockholms visit

hej!
Just nu sitter jag hemma hos syrran i sthlm. Anlände vid fem tiden och vi gick på stan en stund. Meningen är ju att vi ska hitta en klänning till mig eftersom jag ska vara tärna på hennes bröllop:) Gick sådär faktiskt, det är ju massa rea överallt och det är lika med stimm! Alla bara kastar kläder omkring sig. Så ingen bra första dag. Jag ska åka in själv imorgon o kolla lite. Köper nog lite annat också. Såg en skitsnygg klänning på jc den får det nog bli, lite sommarfin så:) När man ändå är inne i klänningletandet kan jag ändå köpa en till. Åker nog hem på tors om vi inte hittar ngt bra imorrn!

Nu smäller det snart, pratade med Pär förut o då blev man ännu mer laddad. Han var ju i köpenhamn i lördags o kände in stämmningen. Verkar vara bra drag i danmark just nu:) Mer lär det bli när vi anländer på lördag natt. Det ska bli kul att vara med o sätta upp tältet i år. Ankan kirrade ett 4 manna tält idag. Det blir svinbra. Finns det utrymme för fridans om man skulle vakna ngn natt o känna för det. Bra investering. Får nog försöka få med oss alla tält hem i år. Sket ju i allt förra året. Det gamla kanske står kvar o väntar på oss:)

Tack till soulmate för en underbar tacokväll igår:) Mitt efternamn får bli änglamark. Fast då kanske man är lite bohemisk av sig. Robin har stenkoll på det ordet iaf. Fick alla förklaringar som fanns i svenska akademins ordlista tror jag. Att även hipp skulle vara detsamma som bohemisk  tyckte jag var lite urballat, men men! Gött o chilla med klass igen iaf.



You and me are floating on a tide of wave

Peace

Tillbaka från äventyret

Hallåj!
Då var man hemma igen då. Är blandade känslor givetvis för oslo kommer ligga varmt om hjärtat o alla härliga människor man har träffat. Åker upp o hälsar på lite i sommar. Detta kan man kalla lite av ett äventyr för man tar med sig många ljusa minnen. Misstag har också begåtts, fast det är tur att man lär sig av dom:) Jag har lärt mig massa saker om mig själv framför allt och det är grymt kul att utmana sig själv. Var en tuff tid i början, kände ingen och kunde bara lita på mig själv. Men lätt att det har varit värt det. Mot nya utmaningar:)

Träffade Smulan en snabbis i torsdags och det var ett kärt återseende. Kunde inte riktigt sluta kramas. Man blev ju ändå fulländad igen och nu har vi roliga saker att se fram emot. Känns inte så tråkigt att åka till roskilde på lördag med hela järngänget:) Fast detta år har vi lite mer kött på benen. Med nyinköpta magväskor och solglajjer som heter duga kan det inte bli annat än suveränt. Nu är vi inte längre rookies, vi kör på rutin. Det är väl så det kallas:) Hela roskilde består av människor med rutin. Ska bli underbart att titta på folk o bara va. För är det någonstans man inte behöver bry sig så är det där.

Bäst att sova med glajjerna på så att man inte tappar bort dom. Lilla väskan med stort V ska givetvis med. Glöm inte pincett, för det är guld:) Det blir många kvällar av uppdrag för FF(smulan o jag får bli F1 och F2) Typ som dom dära banarna i pyjamas.

Imorrn ska allt köpas till campet. Måste skriva en packlista så att man inte glömmer allt. Kommer iaf inte ta med mig massa onödiga klär. Det räcker med chillbyxorna, stövlarna o våran egen designade tröja. Vad det kommer stå på den kan man nog räkna ut vid detta laget .Exakt


Birds go flying at the speed of sound
to show you how it all began



Peace Pröppa

hvo skjer?

tadaah!(Så kan man börja om man vill, sen om det är rätt eller fel vet inte jag)
Nu sitte man här o häckar, är sjukt trött. Jag sover alldeles för lite nuförtia:) Det är fest varje kväll på gården o det ekar rätt gött. Försök o sova då liksom.

Imorrn blir det lite fest på scuba igen, trevligt med jamm kväll tycker jag. Lite folk från jobbet o martina o dom givetvis! Måste till qba o dricka billig öl först! Det blir nog bra. Har bytt skift på torsdag, så det kan bli ganska hårt ändå! Man fyller ju inte 22 stadiga år varje dag o då kan man få fira lite:)

Snart dags att åka hem då. Det ska bli gött på ett sätt! Dels för att jag är halv utan ankan o johan och för att jag behöver vila upp mig lite. Det ska bli underbart att vara ledig hela sommaren. Glida är väl det rätta ordet!
 
Peace

Fint besök:)

Hello!
Bra vecka har det varit. I tisdag gick vi till justisten, martina o gänget. var en mkt trevlig kväll.Var ute i ons med martin o öystein på scuba. Där var jamm kväll. Ett superbt band! När jag kom spelade dom 7 nation army. Grymt bra. Basisten ägde. Så bra ska jag bli! Träffade några softa människor som också hade läst musik på folhögskola. Verkar inte helt tråkigt. Snart är det ju dags att styra kosan till uppsala. Om jag längtar, svar jaaa!

 Har gått väldigt bra på jobbet denna vecka. Fick även en go lön idag. Då är faktiskt övertiden inte så jobbig. Nästa vecka måste jag jobba stenhårt. Har blivit lite förkyld efter lite sena nätter, men trevligt har det varit så skit samma:) Jag får ta det helt enkelt!


Nu har precis kommit hem efter en runda på stan med kära bror! Tog en öl på memphis och gick runt lite. Så underbart att umgås johan. Det var verkligen tajm att vi fick snacka lite skit o bara glida. Är väldigt tomt utan honom här. Men nu ska ha det gött hela helgen. Imorrn blir det chill i en park. Och eventuell utgång på kvällen. Får se vad vi känner för. Vi tänker iaf inte stimma, det gör man hela veckorna.

Nu var det väl dags för sängen ändå.

Ps...roskilde snart då:) Det blir kanon asså!


come in to my world i've gotta to show you


Peace

Klockrent!

Hallå!

Vi får väl börja med vad som har hänt i helgen. Det var musikkens dag här i lördags ca 50 scener runt om i oslo o massa okända band. Några var klart godkända andra inte. Det var en sann festival stämmning. Kul att dom har lite såna event. Gratis dessutom. Mer sånt:) Var ute med mina jobbarkompisar en stund sen gick jag till falköpingskollektivet. Det blev en ganska lugn utekväll, besökte 2-3 pubar. Gick nog runt hela stan. Det är så tråkigt för alla på sv för går till samma ställe jämt, zingo. Det är verkligen inte bra där. Finns massa grymma ställen på andra sidan stan. Nu till helgen kommer Dammet o johan. Då ska jag ta dom till balla ställen! Det kommer bli hur bra som helst.

Martina med pack kom igår. Det var en sann glädje att hänga på femman igår:) Blir väl lite fest framöver. Nu ska jag snart åka hem så nu kör vi på det sista:)

Då var det snart dags att börja jobba igen. Gött med sent skift denna vecka. Nu är det inte många dagar kvar på jobbet o det känns underbart.

Det var det!

Peace