kort o sånt!

Hello!
Nu har jag äntligen tat tag it. Har tagit kort till ansökan idag. Så imorrn ska jag bara köpa frimärken och skicka iväg dom. Jag är så seg. Det finns många planer innan man går o lägger sig. Fast när morgonen kommer finns inte motivationen till att gå upp. Tur att mange kom o väckte mig idag, för jag kunde nog sovit hur länge som helst! Det är gött ba:) Jobbet gick kanon idag, skönt att man piggnar till på en onsdag. Måndag o tisdag fattar jag inget, jag går som i en dvala! Dock en postiv sådan.

Nu kommer snart Martina hit, shit va gött det kommer bli! Saknar henne alldeles för mkt.Det är mycket roligt att se fram emot nu. Det känns inte som att jag vill åka hem. Fast kära mor ringde igår o frågade när jag skulle komma hem. Får kanske åka hem en helg innan jag kommer till midsommar. Hoppas på att jag kan vara ledig hela sommaren. Har äntligen fått skattekortet så min första lön kommer  i maj. Det blir gött med cash, fast mycket har jag brännt!  Här ska brännas pengar(internt där då)

Hoppas att mixen går bra för mitt kära band. Håll lite koll på myspce för snart kommer dom nya grymma låtarna. Alla här på svenska föreningen diggar det stenhårt. För det är sannerligen bra skit( skulle aldrig ljuga om det)
Nu har jag fastnat i parantessvängen igen. Men det är gött ba. Fråga om sloka ville komma hit i helgen. Det vore så underbart. Då blir det ju givetvis fest igen. Det här med lugna helger är nog bara att glömma. Ankan jag tar över sgs nu! Tack för den.

Äppelkakemuffin...mycket underskattat!

Peace


Trevligt......word!

Hallåå!
Ja vilken helg det har varit alltså, Smulan har  varit här och vad mycket vi har hunnit med. Fredags var det mysfest, det skulle man väl kunna säga ankan?;) Chillade här i huset med alla. Mycket lugn och behärskad kväll skulle jag säga ändå. Vi gick lös på luft trummorna ba:) eller ja alla möjliga instrument. Helt inne i något som inte alla förstår. Lördag, ojoj vilken stenhård shopping. Bästa klippet gjorde nog ankan som köpte tre tröjor för 100 spänn på jc. Det var allt eller inget. För min del var det nog allt, gick lös totalt. Underbart gött för jag gjorde många bra köp. Nu när jag kollat på allt blev det ganska bra ändå:) Det blev många köp i stundens hetta:)

Lördags kvällen kan jag bara beskriva med ett ord, TREVLIGT! Utgången kunde kvettat. Nästa gång blir det house mania. Det hade varit grymt där. Nu till helgen tänkte jag ta det lugnt. Orkar inte festa så hårt jämt. Lätt hänt ändå, fast chilla är underbart det med:)

Ny vecka och det känns ganska bra, var lite trött igår. Gött att jobba sent denna vecka. Fast nu har jag massa att stå i. Gå till kiwi, banken sen laga mat o duscha o rä o:)  Måste även ta kort till ansökningarna, ska skicka iväg dom imorrn! Ska kolla om jag kan lägga in kort från mobilen. Fy fan vilka katiga kort vi har tagit i helgen asså. WORD! Kännt på rockstar livet lite i helgen kan man väl säga! GÖTT!

Peace

The place to be!

Så underbart att vara tillbaka hær i oslo. Sitter på internetcafe, det ær lørdag och vankas fest! Jag skulle tagit det lugnt i helgen. Lugnt kan tolkas på olika sætt, jag la mig åtta i morse. Vilken kvæll. Det var inte så ball ute men efterfesten hette duga.

Det ær så underbart væder och idag har jag solat vid akerbrygge, helt underbart. Imorrn ska jag chilla i solen o æta glass med skorpan. Så det får bli ganska lugnt. Jag sover, om det ær lugnt (internt) Fia lite lagom sliten en søndag och sængen var ett faktum;)

Nu var det bra!

Peace

Back in the town of beuty;)

Hello!
Då var man i Falköping igen då. Usch kändes inte som man hade varit härifrån. Här är det samma skit! Fast det var gött o se mor o far. Ankan har jag inte träffat än men det kommer. På lördag blir det Lidköping med henne. Vill festa någon annan stans för jag vill inte till terassen. Där händer det ju inte iaf. Så tråkigt fölk som är där. Visst det finns några värda men dom träffar jag ändå.

Har sovit helt underbart i natt. Sov igen tre veckor kan man säga. en tio timmars sömn blev det och det var verkligen behövligt. Nu ska jag o mamma åka o handla. Jag ska köpa med mig massa mat, för jag har inte varit så duktigt på att äta det sista. Har mest blivit massa onyttigt. Imorrn ska jag börja spela in min demo som jag ska skicka iväg till folkhögskolorna. Min röst är sådär, fast jag kommer ju inte söka på sång ändå. Det ska bli kul, är så förbannat spelsugen. Kommer spela in don't panic och we never change. ett litet medley som jag har gjort. Får se hur det blir. Pekka och jag får köra järnet. Kul att spela in där. Kommer ju ite lägga ner massa tid på att mixa o så. Får väl hoppas på att jag har en såndär första- tagnings-dag.  Mer sånt, JOHAN! hahaha

Ikväll blir det chill med Johan ska bli så gött o hänga lite med honom. Får se om Agnes kommer, hon skulle festa idag och det gör hon rätt i. Det är ju påsk. Det är en högtid.

Peace


Galet

Vem var det som gol, var det du? Vad är ett du? Vad är ett vad. Vem är jag som frågar? Finns vi?

Shit vad jag älskar oslo alltså. Det är ta mig tusan det bästa jag har gjort. Festade stenhårt i helgen givetvis. Har sovit typ sju timmar de två senaste dygnen. Har börjar tidgt denna vecka så jag är helt slut. Men skitsamma jag kan söva när jag blir gammal:)

Falköping imorrn då, ska bli gött o komma hem o träffa lite folk. Madde gos kommer hem också. Hon skulle försöka supa mig under bordet, fast det kommer ju inte gå så bra. Jag kommer vinna lätt med tanke på att jag fortfarande känner mig full! Livet här är hårt, fast jag är hårdare! Det är mkt folk som har blivit utkastade härifrån, men icke jag. Sköter mig givetvis. Lite tråkigt för det är roliga folk som drar dessutom.

Nu blir det dusch va? hamen!

Peace