Bra dans

Swing it magistern, swing it. Det bästa,sannerligen.
 
Det kan man säga att vi gjorde i lördags. Det var en mycket lyckad fest. Förfesten var chill men klart godkänd, det ryckte ju lite i dansbenet på alla;) Degen skjutsade ut oss till festen och det kändes som vi var dom enda som var fulla vid den tiden. Jävla soft band som spelade. Basisten var hur grym som helst. Det finns så många bra basgångar. Men en som nästan ligger högst på listan är gången i everything's not lost. Sådär skulle jag också vilja spela, men det kommer!

Igår var det våffelkalas med Nappen. Väldigt mysigt, men jag var så bakfull bara. Blev lite smått illamående efter det hela. Gött o söndagschilla lite och det gör man alltid bäst med Smulan. TACK!
Idag har jag o Elin tränat på kommungymmet. Vi ägde placet, eller inte. Vi fatta inget, vi kommer nog snart in i det. Ska dit på onsdag också. Gött o biffa lite.

Imorrn blir det sista arbetsdagen, jag kommer gå dit o jubla hela dagen. Kan bli lite jobbigt efter halva dagen, men va fan man får väl härda lite, eller? ;P

Nu ska jag ta tag it. Eller ne va fan. Jag har inget att ta tag i, då får det va:)

Peace Pröppen


Freeedag

Sorry Ankan att jag tog samma rubrik, men jag kan ju inte ljuga om att det är en sån dag;)

Fiskmåsar som stör dig under sommarmånaderna? Ring mig, jag snackar dom till rätta!

Jaha idag har jag hunnit med mycket. Varit  Floby och hämtat hemmabiosystemet och mitt snygga smycke:) Så nöjd! Blev även en snabbvisit hos farmor. Sen åkte jag till skolan, fredagsjammade lite på trummorna idag. Det var roligt, för det har jag inte spelat på ett par år. Gick lös med två andra lärare och det blev gött gung. Ikväll blir det mys med familjen, Frida kommer hem och det ska bli gött. Ska käka lite  och spela spel. Det är fruktansvärt underskattat med spel, det är ju skit kul. En annan sak som också är underskattad är sagor, det är underbart att ta sig en lur till en saga. Ska köpa den ultimata boken snart. Vitnos träffar brunöga:)
 
Har varit på systemet och inhandlat för morgondagen. Köpte ett nytt vin idag, med mycket bra procent dessutom 14%. Kan inte gå annat än vilt till imorrn. Så är det när man är BORN SLIPPY. Skön låt förövrigt. Har en underbar live version. Fy fan vad festsugen jag är. Kanske zippar lite på vinet idag. Det är ändå freeedag.

Peace Fia

Allt guld

Yr i huvudet? Testa att snurra åt det håll som vinden drar. Funkar alltid.

Torsdag idag. Jag kom på att jag skulle gått till musiken idag men det glömde jag givetvis bort. Fast jag la mig ganska sent igår, dumt det där med att vända på dygnen när man är ledig. Igår var det trance som gällde och Sloka skickade världens bästa låt. Det sprätter i hela kroppen när jag hör Holymen- Last Universe. Där snackar vi trance. Försök att hålla dansbenet stilla där. Totalt omöjligt! Man kan även blunda och köra armkroksdansen i fiol partiet om man vill;) Fast den dansen funkar bäst när Alfred o Astrid är med. Blir som mest drag då.

Ikväll är det rep som gäller och jag är laddad till tusen. Det är så roligt. Vet i vad jag ska göra innan det bara. Borde ta tag i saker, men jag har blivit förslappad så jag skiter nog it. Måste få njuta av min ledig tid lite;) Står i valet o kvalet inför nästa helg, vet inte om jag ska åka till Sälen eller gå på fest hos Näjbor. Han har laddat inför en jävla fest. Han sa är det någon gång det är fest så är det då. Plus att det bli billigare om jag stannar hemma. Känner att jag måste spara pengar nu. Vad som helst kan hända så jag bestämmer mig när den dagen kommer;)
115725-7
Peace

Reptajm

Reptajm

Där jaaa

Där jaaa
www.myspace.com/colouredmind

Swallowed in the sea

Rockar rockring till en början men sen slutar det i ett jävla kaos, lika bra att lägga ner verksamheten.

Då har vi onsdag, känns lite gött så. Idag blir det skövde o fixa inlägg i skorna. Hoppas att jag slipper gå som lutande tornet i pisa framöver. Visst är det snyggt men det håller dessvärre inte.

Igår var det en go dag. Jag tog tag i massa saker tvättade, speciellt gästhandduken.(berättar mer om den snart) städade och bakade lite kladdmuffins. Lagade lite god middag, eller fan den var svingo inte bara lite. Bakad potatis o lax och mycket därtill. Middagen var för två oerhört rutinerade o balla töser. Just det, Dammet o Pröppen. That's tha shit. Repade lite stämmor igår också, gick sädär för mig. Jag vet hur det ska låta i huvudet men får liksom inte fram tonerna. Det är knepigt det där. Övning ger färdighet så det är bara att köra på! Förlåt Agnes att jag hamnar fel ibland. Skulle du höra vad jag hör i huvudet skulle du bli stolt  över att jag sätter varje ton:)

Nu tar vi gästhanddukarna här. När jag var sjuk, kunde jag inte svälja, det var som att svälja en boll med taggtråd. Därför låg jag o spottade hela tiden i en handduk. Det blev ju rätt äckligt efter tag men va fan sulle jag göra? Så nu har jag bestämt att det ska vara gästhandduken. Fast bara för de gäster som är värda lite skit;)

Nu börjar det suga i festtarmen igen. På lördag blir det nog en bra fest. I vilske Kleva, det är där det händer. You know it, I know it. Heeyyy everbody knows it...yeeeaaaah.

Peace Pröppen

En helt vanlig söndag

Morrar igång ett jävla ljud!
Lugn o skön dag idag. Har gjort lite nytta, bl.a skrivt ansökan till de skolor jag ska söka. Den blir nog ganska bra. Kort och koncist (vet inte hur det stavas men ett bra ord), man behöver inte skriva massa onödig skit som inte rör dom i räva så att säga:) Hoppas verkligen att jag ska komma in nu. Är så sugen på att lära mig spela svinbra.

Har varit hos bror min och chillat i soffan. han var bakis och då blev jag glad att jag inte är det! Men nästa helg måste jag nog gå ut med dansbenet lite. Syrran kommer hem, lite syskonfest. Dom brukar ju alltid sluta minst sagt vilda. Blir nog hos Johan. Det är bra för där får man balla ur om man känner för det. Är redan superladdad har ju vilat i flera dagar nu. Singelfia måste ut o kötta. Snart blir det sälen också, ska bli så gött o träffa Martina. Saknar henne alldeles för mycket ibland. Tågluffen kommer bli så ball i sommar, hon, jag, kanske Pj(sloka) och europa. Vad kan bli tråkigt då? Fast det ultimata vore ju givetvis om Dammet vill följa med.

Hepp det var dags för mig att ta min fura o spinna vidare. Kanske tar med mig min banjo och frispelar för alla bärplockare utanför min port. Dom blir ju så tacksamma.


Peace





kapten, man överbord

Hej!
Trodde att jag var ganska frisk under dagen igår fast på kvällen blev jag kastad överbord. Fy fan, det var den värsta dagen på länge. Fick ringa mamma så hon fick komma o sova hos mig. det är märkligt vad ynklig man blir när man är sjuk. Har fått akupunktur idag, som redan tyder på bättring. Underbart det ska bli att vara frisk snart. Nu blir det vila och inget festande. Måste tänka på immunförsvaret. Fick pencillin av doktorn, men jag skiter i att ta den. Då får jag bara tillbaka skiten om ett tag. Bättre att låta kroppen själv läka.

Fick kämpa igenom mig ett rep idag. Tobbe kom på en suverän grej idag. Kommer bli så mäktigt. Alla i bandet är så duktiga och jag njuter varje gång vi spelar. För det är så bra och kul framförallt. Låtarna börjar sitta gött nu och det ska bli spännade att få höra folks reaktioner. Vi kommer ta dom med häpnad:)

Är hemma hos mor o far nu, har ätit gott o kollat på melodifestivalen. Sebastians låt var bäst, hoppas den vinner. Den enda som skiljer sig lite från t.ex nannes gamla dängor. Alla hennes låtar är ju samma skit. Det är konstigt att folk fastnar för det år efter år. Det är ju aldrig något nytt. Kan väl vara så att det man känner igen fastnar man för helt enkelt. Men nej tack för min del!

Nu ska jag fortsätta chilla, äta lite godis och bara va. Det är så underbart. Pass på kapten att få alle man ombord igen. För jag ska snart vara back on track.

Peace


In Fias place ( When it's party time)

* Kom alltid som du är (man kan betal för att se teater så inte in my place, tack)

* Ta aldrig med dig schlager ( inte ens gamla dängor)

* Ana aldrig ugglor i mossen ( finns inga vad jag vet)

* Fridansa är ett måste, varannan dansen är också godkänd om du låter fantasin flöda

* Live 8 galan (ett stadie man lätt kommer till) När Snoop kör signs finns inga hämmningar

* Är du väl här, so do whaaaevvva, whenevvvaaa

* Det som händer hos Fia stannar hos Fia. ( aldrig könstigare än så)

* Stäng dörren när jag har somnat ba ( tack på förhand)


Nu när du vet reglerna bör du följa dom. det är det regler är till för:)

Fastnade lite lätt i parantes stadiet ( tur att sånt går över)

Frispel

Frispel

chill på klipporna

chill på klipporna

Tajm!

Hello! Det är alltså tajm. Nu ska jag bli lite personlig här. Lunar blogg är jävla skit om jag ska vara ärlig. Där kan man inte vara uppriktigt. Inte så konstigt med en sida som har design som en femtonåring tänker.
Okej serious shit nu. Att skriva är bra, egentligen ska man bara skriva det man tänker. För när man börja tänka på det man skriver öppnar man sig inte helt.  Ren och rak uppriktighet blir det nu!
Blogg, blogg, blogg. vad är det för ord egentligen. Jag har funderat lite och jag tänker splitta bokstäverna och tolka det på mitt sätt!
B- blanda
L- livets logik
O- och
G- goa
G- gemenskaper

 Där fick jag nog tet. På tal om te. Under veckan som gått har jag varit sjuk och det kan jag säga, det var längesedan jag var så sjuk. Febern var nog o toucha 40 snåret och salivet gick absolut inte ner i halsen. Så en rejäl halsfluss gjorde att jag blev sängliggande i två dygn. Detta resulterade i att jag fick en sömnlös natt i natt. Gjorde ingenting, skrev lite bra saker och lyssna på musik som ska tolkas på rätt sätt. Kom i underfund med massa bra saker. "Silence is like gold" ett liten potentiell låt text. Ska testa att hur det går att skapa en låt med text först och sen musik.

Ikväll blir det lugnt, är sjukskriven. Tur det, för jag kan inte prata idag. Är så täppt och får kväljningar för att jag inte kan andas.
Men imorrn, blir det förhoppningsvis lite av en hel dag med bandet. det är verkligen dags. Ska bli kul och samlas nånstans utanför replokalen. Lite mer civiliserat. Fixa till myspace sidan lite. Pimpa den så att säga! Ha en underbar freeedag. Fast alla dagar är faktiskt guld, glöm inte det:)

Peace

Stockholm är gött

Hello!
Det har varit vilt i helgen, minst sagt. Hamnade på ett utestället där temat var 70 tal. Man behövde inte klä ut sig men dom körde disco musik från den tiden. En väldigt bra kväll.  Men vilken process det är att ta sig hem alltså. Det tog oss en timme, sen skulle vi gå hem sista biten vid fyra på morgonen. Jag trodde helt serisöt att jag skulle lägga mig i en driva o frysa ihjäl. För det var så jävla kallt. Plus att fyllan var illa.

Gick en liten shoppingrunda på stan och jag handlade lös kan man säga- Köpte lite smått o gott. Hade funderingar på att åka till visby. Hade jag bara haft orken så skulle jag åkt imorrn. Tur att man inte är full jämt, vad dumt mitt liv skulle sett ut då;)

Nu ska jag fortsätta med att vara bakfull. Det är inte gött, tur att det blir bra imorrn.

Peace