En flängig helg!

God kväll!

Helgen har varit stimmig. Men det är faktiskt jag själv som gör det så. Nästa hem visit får bli mer chill. Det blir för mkt annars.
Trevligt att träffa min kära syster också. Hon är så himla fin som gravid. Har klappat på magen massa och snackat med mitt blivande systerbarn. Ska bli helt fantastiskt när den kommer:)

Bröllopet och dopet gick kanon. Var kul o sjunga o spela. Det var också ett fint bröllop, några tårar fällde man allt.

Nu sitter jag på stationen i uppsala o väntar på bussen hem. Ska bli skönt att komma tillbaka. Samla mig igen.

Kort o koncist idag. Så är det ibland.



Feels like we live twice as much

Peace


På väg tillbaka!

hej!
haha min rubrik lät som en dålig boktitel, men jag bjur på den. Det lät nog mer seriöst än vad jag hade tänkt.
Min tanke var faktiskt att jag skulle säga att jag är på väg tillbaka från min underbara magsjuka som jag hade i helgen. Det var inte speciellt gött. Årets utrensning och eventuellt även förra årets. Så nu väntar jag på att kroppen ska ta nya tag o komma i balans igen.

Annars är det ganska chill på skolan, vi samarbetar just nu med skrivarklassen. om skriver texter och vi får öra melodi eller andra ljud till detta. Ganska intressant faktiskt. Blir en del coola saker. Ska spela upp detta nästa vecka. Det är mkt som händer nu. Vi ska ha körkonsert och snart folkmusik uppvisning. Jag är rädd för att våren kommer gå alldeles för fort för att schemat är fullbokad. Det blir en liten Danmarksturné med klassen i mars också. Det ska bli skitnajs. För Danmark har man ju bara bra minnen från:)

Just det jag ska gå på Alicia Keys 8 mars med min kusin Emma. Jag har inte lyssnat så mkt på henne fast det är ju alltid trevligt med konserter.

På torsdag åker jag till falköping, blir bröllop/dop till helgen som jag ska sjunga på. Sen kommer Agnes hem också och det är lätt det bästa med hemfärden. Blir eventuellt ett rep också. Om det finns tid till det. Är lite nyfiken på vad Johan o Tobias håller på med där hemma:)

Nu var det bra!
image51 

Stop chasing the past

Peace

Jamming again:)

Hello!
Då var man tillbaka i bubblan här ute på wik. Kändes härligt att träffa alla. det började inte så bra för wik eleverna som skulle ta sig ut på söndag kvällen. Ingen visste vart bussen gick ifrån, för dom håller på att bygga om. Så det sluta med att vi fick springa med tusen kilo packning. Vi kom med bussen men det var precis. Ett plus var ju att vi fick åka gratis:)

Vi trodde vi skulle börja skolan på måndag. Jag hade inte hört ngt annat. Fast vi började idag. Så jag o clara festade till det på söndag kvällen och slutade i mitt rum men varsin gitarr o somnade sedan efter dragit av en blues tolva:) Mkt trevligt.

Igår var den roligaste dagen på länge. Vi körde kamera leken, typ 40 meningar och det var så jäkla roliga kort. Sen avancerade vi så att man skulle vara två på varje bild o bilda ngt. Dessa bilder får jag ej publicera eftersom en del miner o ansikten är lite förvridna och vi ser helt galna ut på en del.  Den bästa bilden till Clara som skulle gestalta när hon åkte ner för den högsta berg o dal banan i den värsta backen. det var Gunhild 67 på hakan där alltså:) Helt sjukt rolig bild.

Vi spelade även rappa kalja och det var svinsköj. så igår var vi kreativa så att, det var längesen jag skrattade så mkt så länge. Somnade med ett smile på läpparna och den positiva energin bara flödade i kroppen. Svin najs:)

Har precis jammat hendrix i typ tre timmar. Så nu måste jag vila fingrarna lite och försöka smälta alla goa grejor han lär mig. Ska ta ut lite fler låtar till min o smulans låtrepotoar for barcelona. Musik är livet:)

Saknar Oslo, för det var verkligen guld o vara där o hänga med min smula:)

Excuse me while I kiss the sky

Peace

Back in oslo ett par dagar!

Hello!
Julen har varit bra. Skönt o träffa släkt o familj. Fick mest pengar i julklapp, det behövdes verkligen. Så nu har jag shoppat lite nya kläder. Det var gött för det var ett tag sen. Den 30 åkte jag upp till oslo med ankan o robin och här befinner jag mig fortfarande. Jag har varit deras husmor under veckan som varit. Lagat mat till dom när dom kommit hem från jobbet o städat o ordnat lite. Jag tycker ju det är kul så det har funkat bra.

Sen har det blivit mkt gitarrspel, har plankat en del låtar som ankan o jag ska köra i barcelona sen. Hon fick en gitarr av oss när hon fyllde år på nyår och nu har jag spelat in den kan man säga så nu borde den vara lätt spelad:)
Jag trivs så bra i oslo. Men nu är det bara ca fem månader kvar tills jag är här igen:) Det kommer bli så bra. Även om jag inte gjort så mkt på dagarna är jag ändå här o har det gött ba. Vi var ute o drack en öl på qba i onsdags, det var så mysigt.

Nyår var perfekt. Vi myste här innan o lagade god mat o drack lite sen drig vi vidare till ankans polare på förfest. Sen bar det av till akerbrygge för att kolla på raketer. Där gick dom verkligen lös totalt. Det var mäktigt att se. Jag gick inte in på ngt ställe. Jag kände mig så nöjd med det som var.

Nu är det ett par timmar kvar tills ankan kommer hem så det blir nog lite gitarr tror jag bestämt:)
Ikväll vankas det fest, Men först ska jag träffa en gammal jobbkompis. Ska bli kul. Ta en fika o catcha upp lite. Sen blir det kanske utgång. Får se vad som sker. Bra kommer det bli i vilket fall som helst!

image92

We are the champions my friend



Peace