Tingsek:)

Hej!
Måste berätta om den Tingsek spelningen i onsdags. Det var så  klockrent. Hela bandet var så synkat och Tingsek sjöng totalt optimalt hela tiden. Han måste  ha absolut gehör för det var sjukt bra.
Han spelade dessutom trummor på en låt. Shit vilken trummis han var.  Bättre än han som spelade. Sen drog han av en låt på piano också.
Han körde verkligen loss och han gick ut till oss i publiken och chillade med bland oss. Han ställde sig på knä framför mig. Fast då hade mina batterier i kameran givetvis tagit slut. Sen la han sig på golvet med min fot som kudde..Ahhh shit. Det kändes som en väldigt nära spelning.
Han var med o festade på stället efteråt. Då kunde jag faktiskt inte låta bli att ta ett kort tillsammans med honom:) Det var det värt:) Men som sagt, en förbannat bra spelning. Bäst var nog, good way of life, make my day, coffee and cigaretts.egoflow var också svinbra.


Just nu befinner jag mig i Stockholm hos syrran. Det var skönt att komma bort från skolan lite nu faktiskt. Det har varit ganska intensivt nu ett tag. Åker in till stan imorrn, ska fika o shoppa lite. Ska försöka träffa Helena också. Det är många från wik som är i sthlm nu också så utgång är nog trots allt inte helt uteslutet:)
Jag håller även på att sluta snusa. Denna gången känns det faktiskt riktigt bra. Det ska gå!

You have a good way of life

Peace

image75
image79

Du är bäst

Hej!
Sitter här i datasalen och är lite nostalisk, självklart får det mig att tänka på min allra bästa vän.



En helt vanlig dag i oslo i somras, I Wondah. Finns ingen som kan den bättre än vi:)



Det vankas fest på, varför inte passa på att fota när man sitter o har tråkigt i busskuren.


 

Yes we are united. Känner mig alltid lika halv utan dig.



This level we made is so high above

Peace

ehhh

God kväll!
Sitter o flummar lite i datasalen. Har lagt upp massa kort på facebook. Med Lisa o Pelle vid min sida hela tiden, som ett slag stöd eller vad det nu var! Dom hade helt enkelt inget bättre för sig.  Har även kollat boende i Riga. Det kommer kosta ca 140 kr/natt. Överkomligt helt klart:) Vi hittade värsta bra sidan på nattliv. Man kan bli vip o sånt o då visa dom en bild på två killar i röda solglasögon. Då drog jag slutsatsen att man måste se ball ut...hahah. Så jävla fult kort! Men det måste man ju lätt göra. Vi kommer glida på bra där!

Har varit en lugn dag annars, men har varit ganska sliten hela dagen, Imorrn är det grafik som gäller. Vi ska trycka lite kort! Måste hitta ett bra bara. Nu var det nog biljard dags. Pass på.

Just det på tal om pass så ska jag fixa ett nytt på onsdag!


How many special people change?


Peace


Spelning och fest!

Hello!
I helgen var det väldigt vilt här på skolan. Fredags var det hårt, men frågan är om det inte var hårdare igår:) Fast trevligt har det varit, men jag var orkade inte åka in till uppsala tyvärr. Var så sliten i går på dagen. Kom fram till det gamla vanliga: "Jag ska aldrig mer dricka" Fast det glömmer man bort ganska fort när klockan börjar bli festdags. Så det var påt igen igår. Men betydligt lugnare för min del. 

Vi hade spelning idag.Det gick väldigt bra:) Första offentliga spelningen! Mamma o frida var också här o kollade läget. Roligt att visa dom hur jag lever i bubblan här ute. Underbart att hänga lite med dom. Vi grillade lite korv o gled runt på området.

Ett roligt citat som carro sa förrut när Sophie frågade henne vad för typ av killar hon gillar.
-är du tvungen att fråga det idag när mina hjärnceller är på semster?

Bra sagt, för jag tror inte att någon har några hjärnceller kvar idag:)

Peace


Kreativ freeedag!

God dag!
Freeedag här igen då. Veckorna går sjukt fort när man har roligt:) Det har varit fullt upp hela veckan inte mkt tid för vila. I onsdags var det stimdag med massa rep, in till uppsala, rep igen. Sen spelade jag in en gitarr grej. Lika bra annars glömmer jag bort det!
Nu på söndag ska vi spela lite på en fest här på skolan. Jag ska lira solo o lite sånt:) Det kommer bli skitbra!

Idag blir det fet fest på skolan. Jag tror redan några har börjat. Det kan nog lätt bli lite galet idag, verkar vara den stämmningen. Är lite annat folk här också.
Hade tänkt att åka till sthlm o träffa mamma o frida fast det blev lite tight med tid. Åker nog dit nästa helg:)

Nepp nu ska jag kolla in allears lite. Ska nog recca ett tag idag:)

Don´t try to figure out what's coming next
enjoy the unknown



Peace


Allergi och Riga here we come

Hej!
Helgen har varit bra, i fredags var det trevligt. Vi var hos Alexandra o förfestade, sen gick vi o kollade på jazz-jam. Jag har lite svårt att förstå mig på jazz, det blir ganska stimmigt efter ett tag. Alla ska spela solo hela tiden o ta så kompllicerade skalor som möjligt. Inget som håller i längden för min del! Fyllan var okej o vi slutade på ett ställe som heter Orange, där var det electronica som gällde. Det var skitbra dj, så det var bara att dansa sig svettig:)

Lördagen var mindre kul..jag har fått ngn slags allergi. Är jättesvullen i ansiktet o ser ut som mohammed ali efter en boxningsmatch.Var isolerad på mitt rum hela dagen och även igår! Så jäkla deppig o hängig. Så hela dagen i skolan har jag gått med glajjer på:) Men jag går ju musik så det är ju helt okej. Ser ju bara mer ball ut än vanligt:) WORD!

På höstlovet bär det av till Riga av alla ställen, hade kollat lite till barca, berlin o några fler alternativ. Så hittade jag o Lisa värsta fyndet på ryan air till Riga för 460 spänn tur o retur. Vi kunde inte motstå. Har läst lite om staden o kollat bilder. Det ser jättefint ut.Vi åker 30 okt o stannar till 3 nov. En lagom tripp!

Pratade med kära solumate igår också. Det var underbart. Saknar henne varenda dag och det är skitjobbigt att vara så långt ifårn varandra. Men vi ska nog repa snart. Längtar redan massa. Tror vi kan göra jävligt bra låtar nu:) ska nog faktiskt gå o försöka få ihop något nu. Satt o spelade gitarr i typ 6 timmar igår i min ensamhet. Övning ger färdighet! Nepp nu kallar pianot! En kille lärde mig en pink floyd låt idag:)


A great gig in the sky
 

Peace

As najs!

Yo!
Igår var vi i uppsala o kollade på en tjej i klassen som hade spelning. Det var sjukt bra. Alla var helt tagna efteråt. Men vi orkade gå vidare o dricka öl. Köpte några kannor på ett ställe sen gick vi vidare till ett ställe som heter terassen. Dock inte lika tråkigt som det i Falköping:) Det var på en övervåning så det var jättefin utsikt. Alla blev faktiskt ganska fulla och vi mätte fyllan med intervall, så jag hamnade till slut på kvarten. Oktaven skulle man varit helt däck alltså. Så någonstans över salongsberusad var jag nog då:). Tog massa roliga kort som jag måste lägga in snart !

Uppsala är så mysigt och det är skönt att bara gå omkring o kolla på alla fina byggnader. Åker nog in till helgen igen för imorrn ska vi kolla på jamkväll på pub19. Det är några av våra lärare som ska spela. Blir nog najs. Snart är det tingsek också:) Måste ringa o höra om man måste ha förköp. Smulan det här skulle vi se tillsammans:)

Nepp nu ska jag göra lite läxor. Det är lite stimmigt med alla nya grejor, ska sitta o lära mig spela rytmer efter noter. Spännande så att:)


I'm so lucky we get to inspire eachother


Peace

Kulturnatt

Hej!
I helgen var det kulturnatt inne i uppsala. Fast i fredags stannade och vi och festade som bara den på skolan. Alla är helt galna och det är underbar stämmning. Det finns verkligen inga hämmningar på någon. Det var en som slog en kullerbytta ut genom fönstret. Dock på första våningen så det blev inga skador. Men fler roliga fester finns att vänta. Fridansen körde vi i skol byggnaden, där hade vi electronica party som hette duga. Oscar kan den skiten bra. Rektorn kom o kollade läget fast det var inga konstigheter. Han var nog med en stund tror jag!

I lördags var det lite segt, var faktiskt ganska bakis. Men vi tog oss in vid 20 tiden till stan. Kollade lite band och drack lite öl. Sen hade jag beställt soffan hos nicklas. Så jag chillade hela dagen där igår och kom tillbaka seeevintrött vid 21 tiden. Sen gjorde jag nog faktiskt en låt igår. Ska finslipa lite på den idag. Men tror att det går att jobba på den iaf. Ska bli spännande. Nepp nu var det mat igen:)


Peace

Tillbaka i bubblan:)

Hej!
Är tillbaka i uppsala igen efter några dagar hemma. Resan tillbakan var ju givetvis en process som hette duga. Massa byten både med tåget o bussen. Men det var najs att komma tillbaka. Det kändes som jag hade varit borta jättelänge, eller alla andra uppfattade det nog så. Fick frågan vart jag hade vart så länge. Lät på dom som om det hade varit en evighet.:)

Spelningen då, gick ju hur bra som helst. Fick riktigt bra respons och det kommer nog fler spelningar framöver. Jag tror vi var ganska tajta. Sen var ju ljudet bra som fan. Det gjorde hela känslan med att stå där. Man gick inför det lite mer kändes det som. Jag tycker verkligen att vi ska vara nöjda, hoppas snart på nya spelningar.Måste bara skriva lite nytt.

I morses innan skolan var jag ute o sprang med Clara, Lisa och Christopher. det var så gött efteråt. Ska börja med detta varje morgon. För man blir piggare hela dagen sen. till helgen blir det uppsala stad för hela slanten. Kommer vara lite schysta spelningar o annat kul o titta på:)

Började med gehör lektioner idag. En jättesnäll lärare. Vi började med avista o rytm idag. Fick läxa också. Massa noter, men det känns så skönt att man ska lära sig nu. Baslektioner börjar nästa vecka. Ser fram emot detta. Under dagen har vi jammat en hel del också. Alltid trevligt:)  Oj oj mycket musik snack:P


Surfin on a rocket

Peace

Rocky Mountain

God kväll!
Sitter här o tänker igenom dagen lite. Varit en bra dag måste jag säga. Det började med lite matlagning och det som stod på menyn idag var min köttfärssås. Det var ett tag sen jag käka den så det var dags. Till bjudningen kom min kära vän och kollega Dammet. Provsmakningen gick bra och kocken fick betyg godkänd. Sen var det bara att hugga in!

Nästa paragraf som stod på dagsordningen var rep. Det gick verkligen bra och jag är inte det minsta orolig för morgondagen. Det blir ett schyst mellanspel medan tobbe byter gitarr. Vi repade med sticky feeling idag och det kännns som det kommer gå bra. Hoppas det blir lite folk iaf. Fast det spelar egentligen ingen roll för det är bara så roligt att få spela.

Träffade Rocky ikväll, alltså martina. Shit va gött det va o se henne igen. Det var så längesen och det  var skitjobbigt att säga hej då till henne igen. Hon ska vara borta i asien i 3 månader. Så det kommer dröja innan vi ses o det är sevintrökigt. Fast mycket kul att få träffas o uppdatera varandra lite.

Vill passa på att tacka för en bra text i breaking point. Den kommer framföras med känsla imorrn:)


Follow me to space
Teach me how to cry
And dry my face
And i will be quiet

Vad mer behövs sägas?

Peace

image63

Sticky snart:)

Hej!
Är just nu i Falköping vi repar med bandet för fullt inför tisdag. Körde några timmar igår o drack lite öl o hade det gött. Testade på lite nytt också. Det kommer nog inte bli svårt att få till:)

Ikväll blir det lite käk på gondolino med bandet:) Sen kanske jag slaggar hos ankan inatt igen!

Missa inte spelningen på sticky fingers i gbg på tis 21.00. Det är första för hösten och det är en ren ära att få inleda hösten så!


Peace