Spelmansstämma

Hej!
Igår var det spelmansstämma på wik. Tidigare under dagen hade vi tio pers som spelade nyckelharpor. Vi repade med dom under tre timmar sen hade vi lite konsert och spelade upp det vi hade övat. Våran grupp var fruktansvärd oförberedd, men det löste sig utmärkt och vi lyckades få det ganska coolt.
Sen kom det massa fiol folk också som körde loss på kvällen. Men jag kan säga att det var lite väl med 12 timmar konstanst tjutande från nyckelharpor och fioler. Drömde om tretakt  natt och hade en låt med bysscalle(nr 32 för att glänsa lite med min folkmusik kunskap) i huvudet som lyckades vara kvar hela förmiddagen idag också.

Idag fick jag för mig att jag skulle testa på fiol, kan säga att det inte var ngt för mig. Eftersom man inte har tekniken låter det inget vidare så jag gav upp efter fem minuter. Ska låta öronen vila lite sen kanske jag ger mig på det igen. Fast det kändes inte som det var min grej. Fast ändå kul o testa.

Idag blir det lugnt för min del. Min tredje raka nyktra helg om jag inte festar ikväll. Är inte riktigt i fas för fest nuförtiden. Tror att det är vintern som är knäckande. Jag kom o tänka på idag när solen sken att jag kommer slippa hela nästkommade höst o vinter. För då bor jag med ankan o robin i barca och har det allmänt gött ba. Och snart är det faktiskt vår också. Känns rätt lugnt ändå.

Hepp nu ska jag vila lite tror jag...sen blir det chill.

chill på klipporna Chill i oslo
(Väldigt gamalt kort från rossö men fin bild)

Easy to please

Peace

Kommentarer
Postat av: ankan

haha, allmänt gött ba! kan du räkna med. fyfan va jag vill att du ska komma upp hit nu, det flummas bra mkt nu ass! saknar dig soulmate, du är bäst!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback